Status med byggerietSå langt er vi pt med huset. Det har virkelig hjulpet, at væggene er blevet malet, så det ikke længere bare er byggematerialer man kan se, men faktisk et færdigt resultat :)

På søndag bliver der lagt gulv og loft i det lille værelse, så vi omsider kan rykke derind og sove. Uge 12 bliver loftet ordnet i entréen, badeværelset og stuen og så kan vi sige, at vi har nået 1/3 af ombygningen. Det har taget lidt tid om at nå hertil, men når vores byggetilladelse bliver godkendt, så kan det heldigvis gå lidt stærkt igen...

8 kommentarer:

Riks sagde ...

Bor I i huset hele tiden, eller har I en lejlighed eller familie I kan bo ved, når støv og byggeri bliver for meget?

Hilsen
// CUPCAKE-STYLISTEN //

Jeanette sagde ...

Vi har valgt den hårde løsning at bo i huset, mens det hele står på. Vi havde en lille 1 værelses, inden vi købte huset, og vi vurderede at vi hellere ville bo i - godt nok byggerod - men så til gengæld et stort hus, end den lille lejlighed.

Derfor valgte vi i starten også at frede det ene værelse, så vi kunne sove der fri for rod og snavs, men det endte så med at det værelse også midt i det hele begyndte at blive renoveret og derfor har vi sovet i det rum, som du ser på billederne. Lige da det hele var allerværst boede vi et par dage hos min søster, men ellers har vi bidt i det sure æble og boet her :)

Mette Andersen sagde ...

Ej hvor er det snyd i har færdige vægge!!! Var det ikke hårdt at spartle og slibe, eller havde i nogen til det som du kan anbefale?:)
Det ser kanon ud!

Louise sagde ...

Hold ud, det bliver bedre :) det ser helt vildt godt ud i stuen - glæder mig til at se hvordan du får indrettet :) jeg kom til at tænke på, at i kan garanteret sælge det gamle køkken? I det rigtige rum, vil det jo være et fantastisk køkken, jeg ville i hvert fald gerne have haft den udgave, fremfor 90'er laminat :P

Jeanette sagde ...

Det er også utroligt så meget det giver, at væggene er blevet færdige :D

Først var min kæreste og hans venner selv i gang med at spartle og slibe - men på trods af, hvor mange lag de gav, så blev der ved med at være en "hulning" i midten. Vi fandt så ud af, at man skulle spartle bredere og slibe mindre hårdt.

Men samtidig skal det også bare gøres så fint, for at man ikke kan se nogen ujævnheder bagefter, så vi fik en maler til at klare resten af arbejdet. Men ham kan jeg egentlig ikke anbefale, for han var rigtig langsom og arbejdet er ikke udført 100% perfekt. Så derfor har vi også fundet en anden maler til at gøre loftene færdig.

Den nye maler var i øvrigt uforstående overfor vi havde valgt filt. Hun nævnte noget tapet - kan ikke lige huske navnet - men det var næsten også lige så fint og jævnt som tapetet, men det var bare ikke nødvendigt at have lige så meget forarbejde med, som med filt. Så det tror jeg, at vi skal have i stedet for i nogle af rummene :)

Jeanette sagde ...

Jeg glæder mig også bare til at komme i gang med at indrette :)

Jeg har godt tænkt tanken med køkkenet - der er i hvert fald mange læsere, som er vilde med mine køkkenskabe. Så jeg vil også bede min kæreste om at pille det forsigtigt ned og så må vi se, om nogen er interesserede :)

Mette Andersen sagde ...

Det lyder interessant med det tapet frem for filt, mon du kan finde ud af hvad det hedder?:) vi står selv snart og skal til at slibe og spartle hele 1 salen, og planen er, at der skal filt på væggene efter.
Men når man ikke er håbværker, aner man jo intet om alle de smarte løsninger der er, så det er altid rart med nogle gode tips, som kan spare tid :)

Jeanette sagde ...

Ja, for det er i hvert fald lidt tidskrævende med den løsning. Jeg kan lige spørge vores maler i næste uge, men ellers vil jeg tro, at I bare kan tage i Flügger eller andre steder og spørge efter, hvilke muligheder der findes med gipsvægge og så burde de kunne vejlede jer? Men ellers vender jeg tilbage om en uge :)