Guidet tour i rodetVores plan fra start var at renovere et værelse af gangen, eller okay så måske et par stykker..... Men før vi vidste af det, så var vi pludselig i gang i hele huset!

Så jeg vil lige med videoen vise jer, hvad status er, efter at vi har boet her i 4 måneder.  Der er meget, meget rodet. Jeg er pt ved et punkt, hvor jeg ikke orker at rydde noget op, fordi det virker endeløs. Derfor har vi også boet ved min søster i denne uge, fordi det lige blev opfattende nok det hele..

Men et godt stykke er vi da nået - I kan se HER, hvordan huset så ud fra start... Enjoy :)

6 kommentarer:

Mette Andersen sagde ...

Hold da op, det er alligevel også en ordenlig tur jeres hus går igennem!!
Men ser ud som om i er kommet gennem det værste, og det nu rigtig bliver bygget op - det ser kanon ud :)

Synes ellers jeres køkken ku er kanon fedt!! Ville aldrig selv kunne leve med det, som noget permanent, men uh hvor jeg elsker de der retro teak træs køkkener :)

Louise sagde ...

Woaw i er også godt igang - kan kun sige hold ud. Der kommer en dag hvor man er nået igennem alt det man vil, det tager altid længere tid end forventet og når man så er færdig, starter man noget nyt :-)

Christina / KreaVilla sagde ...

Kan da godt forstå i kan få nok acf byggerodet indimelllem, det er noget af en omgang. Men det ser lovende ud, glæder mig til at følge udviklingen.

Jeanette sagde ...

Vi har faktisk nået en del og den første måned og seneste måned har vi intet laver, så det er faktisk kun på 2 måneder :)

Jeg har fået mange komplimenter for skabene, men som du selv siger, så ville jeg heller ikke kunne leve med køkkenet permanent.

Jeanette sagde ...

Jeg tror det værste er, når der byggeriet står lige stille, ligesom det gør nu.. For så kan man ikke se de hurtige fremskridt, som i starten og så bliver det hele bare lidt frustrerende :/

Jeanette sagde ...

Du er i hvert fald meget velkommen :) det burde ikke vare længe, før vi tager et ordentlig ryk med badeværelset og der også kommer det gulv på, som jeg hele tiden taler om herinde :p