Samtalekøkken


Lige nu overvejer jeg en helt andet stil til køkkenet, end det som jeg viste her. Det er noget ret andet, end jeg havde regnet med, at jeg kunne lide, men jeg synes faktisk at det sortbejdset eg er ret flot og det er praktisk med skabsvæggen - men gad vide om køleskabet er gemt bag en af lågerne eller hvor det er??

En ting har min kæreste og jeg i hvert fald aftalt, og det er, at vi skal have en køkkenø..

Det viste køkken er fra Kvik og koster lige knap 40.000 kr, men det er ekskl. vask, armatur, hvidevarer, så jeg ved ikke, om det er lidt dyrt? Har virkelig ikke forstand på sådan noget...

7 kommentarer:

Fru Chrisser sagde ...

Flot køkken :-) Det minder om vores venners og der er køleskabet gemt til venstre for ovnen :-)
Dog kan man se alle finger på skabe - så vis man ikke lide af rengøringsvandvid så er det en ting man skal tænke over ;-)

Valgte selv køkken for 2 år siden og det er en jungel at finde rundt i :-)

Fed blog :-)

Trine sagde ...

Vi har nogle venner med sort køkken, og som de siger vil de ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG vælge det igen. Det skal gøres rent hele tiden, der er fedtede fingre overalt og hvis det støver kan det ses SÅ let. Plus mados osv. får det til at sidde hurtigere :-(

Synes 40.000 for en køkken ø lyder dyrt?!

Jeanette sagde ...

Øv øv, i forhold til Trines kommentar, så lyder det vidst ikke til at være det bedste køkken rent rengøringsmæssigt :(

Jeanette sagde ...

De 40K er ikke kun for øen, men også for de skabe bagved - men ja, det er vel mange penge..

Hvor er der pludselig mange ting at tage stilling til med sådan et køkken, min søster har også frarådet mig alle mine landlige/romantiske køkkener pga udskæringerne, hvor der åbenbart hurtigt samler sig støv :(

Fru Chrisser sagde ...

Vores køkken er holdt i hvidt, med en mørk bordplade og mærke hårdhvidevare (om er umulige at holde, vil aldrig have igen). Og låger mv er lige til at rengøre.
Man skal virkelig tænke sig om - da det skal holde, være til at rengøre og også pænt at se på :-)

40,000 kr er rigtig mange penge - og hårdhvidevare kan man hurtig komme op på ca. 20.000 kr hvis det skal kunne holde! Og alt skal være til indbygning (gemt bag en låge) og det koster også.

Men jeg vil ikke taget modet fra dig :-) Bare komme med indput med den lille erfaring jeg har på det område :-)

haekleriet sagde ...

vil lige give et input også :) vi fik nyt køkken for et par år siden, og valgte et sortbejdset, og det er det nemmeste køkken! så nemt at gøre rent, man skal bare være obs på at det skal være bejdset og af træ.. men nu er vores også et snedkerkøkken/lavet af en tømre, så det er måske forskellen, det skal jeg ikke kunne sige:) men ja, vær obs på udskæringer osv de samler støv ! :)

vi købte rigtig billige hvidevare i århus, med levering og det hele sparede vi omkring 50% i forhold til hvad vi skulle give for det samme i esbjerg, kan ikke sige om i er lige så heldige :) men tjek omkring.. det var hos www.lavpriskoekken.dk :)

Jeanette sagde ...

Uhh, tak for det gode tip, siden er da helt klart værd at tjekke ud :)

Og tak for input med køkkenet også. Jeg var lige på besøg ved nogen i dag, som kendte nogen, som havde præcis det samme køkken som på billedet og de havde heller ikke problemer med rengøringen, så drømmen om dette køkken lever endnu :D