Møbler fra husetSom tidligere nævnt, så lavede vi en aftale med arvingene om, at de bare kunne lade det stå, som de ikke ville have med sig - og jeg har været meget spændt på, hvad der stod tilbage...

Noget af det, er bare noget skrammel, mens meget af det ser jeg mange muligheder i. Jeg er sikker på, at mange af tingene kan blive rigtig fine med lidt maling og ellers hvis de bliver sat sammen med noget andet, kunne det blive rigtig godt. Hvad synes I om møblerne?? :)

7 kommentarer:

Trine sagde ...

Åh, det køkken der <3

Er helt vild med spisebordet og stole - må du endelig ikke male da!

Tror skaber med udsnit kunne blive flot i sort :-)

A + K = ♥ sagde ...

Ørj, elskerelsker de skrå overskabe, ville ønske jeg havde sådan nogle. Og så er jeg også tosset med de rå spisebordsstole - men jeg elsker også alt, hvad der er retro, så synes det ville være fedt til tingene til R.C-stel, Eamesstole, Raadvadgryderne med retro-motiv, teaktræsborde og Kaj Boysen figure, men er man til det mere " stilrene moderne" look kan de selvfølgelig males. Hvertfald fine sager (:

- Anne

Jeanette sagde ...

Haha Trine, I skulle næsten have købt huset, så du kunne have fået dit drømmekøkken :p

Det var især skabet på billedet 4, som jeg havde tænkt mig at male og så måske med noget tapet på hylderne, så tror jeg, at den kunne blive fin :)

Jeanette sagde ...

Jeg må vidst finde ud af, om de overskabe ikke kan bevares på en eller anden måde :)
Jeg er i et kæmpe dilemma, for kan både lide retro - men også det moderne, så jeg skal have fundet en måde at kombinere det - og især med køkkenet er det meget svært =/

Trine sagde ...

Ja kunne blive rigtig fint! Og så med nogle fede greb, de har en masse nede i Incado af den slags :-)

Anonymous sagde ...

I freaking love teak, du må endelig ikke male det!! :) i hvert fald ikke billede 1,5 og 6
Knus Sandra

Kamomilla Vanilla sagde ...

FEDE ting! Wow hvor kan man være heldig nogle gange :)