Plantegning - the it...


Nu har vi lige kigget på plantegningen igen... og jeg tror, at vi har fat i det helt rigtige nu. Meget mere harmonisk og rigtigt :)

10 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Det virker for mig som det bedste bud! Det tror jeg kan blive rigtig godt!
Glæder mig rigtig meget til at følge med i indflytningen, ombygningen og indretningen!!!

Louise sagde ...

Tillykke med huset, hvis jeg må give et godt råd, så sørg for at prioritere et bryggeri der er stort nok til både at vaske og tørre tøj i :-) vi har et forholdsvist stort et nu, men det er slet ikke stort nok til vores behov alligevel :-)

Louise sagde ...

Bryggeri kan selvfølgelig være ganske anvendeligt og sjovt, men mente nu bryggers i min tidligere kommentar ;-)

Anonymous sagde ...

Det ser godt ud! Hvem der bare skulle igang med at bygge om og indrette, det kan godt være, at det er en stressende proces, men jeg tror dælme også, at det er virkelig sjovt - og ikke mindst lærerigt! :) Jeg glæder mig i hvert fald til at følge med i dit projekt!

Mvh. Ditte

Jeanette sagde ...

Ja, vi synes også, at det hele virkede meget mere rigtig med den her plan :D

Jeanette sagde ...

Tak :D og tak for tippet, det er også derfor jeg deler alt herinde, for jeg er slet ikke i tvivl om, at der er mange ting, som man slet ikke overvejer og kan komme til at fortryde senere, så jeg vil lige huske på dit tip :)

Jeanette sagde ...

Jeg lod slet ikke mærke til det ;)

Jeanette sagde ...

Alle kommer også bare med skrækhistorier om, hvordan sådan nogle ombygninger har sat forhold på prøve, men jeg tror også, at det kan bringe os tættere sammen, fordi det netop er et fællesprojekt <3

Mette Andersen sagde ...

Faldt lige over din hjemmeside, da jeg søgte efter inspiration til badeværelser.
Vi bor selv i Esbjerg, og har været igang med kæmpe ombygning af et gammelt hus fra 1928, i næsten et år nu. Pyh hvor er det hårdt, og hvor er der mange ting der skal tages stilling til - men hvor er vi også kommet tættere på hinanden!! :)
Held og lykke med projektet, vil følge med og se hvad der sker!
Mette

Jeanette sagde ...

Tak for din kommentar :D Dejligt at høre fra nogen i samme båd, og det er virkelig kommet bag på mig, men alle de ting der skal overvejes ja - så bloggen har faktisk vist sig at være gavnlig med både mine inspirationsbilleder, plantegninger osv :)
Det er selvfølgelig hårdt med sådan en ombygning, men jeg synes næsten også, at det er en fælleshobby at vi har fået sammen, så tror også, at det kun kommer til at være positivt for os - jeg håber! <3