Dilemma


Som nogen af jer måske ved, så har jeg også bloggen Senette.dk, som jeg indtil videre har kørt videre efter at jeg lavede denne blog.

Mit dilemma går så lidt på, at jeg ikke ved, om jeg skal fortsætte Senette-bloggen? Eller om den her Voksen-blog skal være helt fri for mode, tøj og sko...? Eller om, jeg skal forsøge at kombinere de to blogge herinde på blogspot?

Hvad synes I? Og hvad er I mest til - mode, bolig eller livsstil???

8 kommentarer:

Trine sagde ...

Stemmer for du samler det herinde, kan bedst lide blogspot blogs - det er nemmere at følge og kommentere :-)

Corrina sagde ...

Jeg stemmer for at kombinere dem :) Jeg følger med hver dag på denne blog, men ikke den anden - vidste slet ikke at den eksisterede før du skrev det her.

Er vild med denne blog ;)

Line F sagde ...

Jeg stemmer også få en kombi :)

Frøken Lyngsø sagde ...

Jeg synes helt bestemt du skal kombinere begge blogs. Efter min mening er det sjovt som læser, at kunne se, hvem der sidder bag skærmen og fortæller på sin blog - og hvis du på den ene side kæmper med voksenlivet og på den anden elsker mode, så skal du da være velkommen til at vise begge dele frem her! Og så er det lige mit første besøg herinde, men jeg tror bestemt jeg vil komme igen :)

Jeanette sagde ...

Jeg har også fundet ud af, hvor meget jeg har savnet blogspot - så der er ingen tvivl om, at det hele skal foregå herinde, men det er bare indholdet, som jeg lige skal have helt styr på :)

Jeanette sagde ...

Hvor er det dejligt at høre, at der er nogen, som gider at læse med <3

Jeanette sagde ...

Yay, jeg tror flertallet har talt :D

Jeanette sagde ...

Du er i hvert fald meget velkommen til at vende tilbage og tak fordi du giver dit besyv med, så jeg kan med god samvittig bringe lidt mode med herind :D