Rødt spisebord - skal, skal ikke?

Photobucket

Jeg har før vist spisebordet og stolene, da jeg er helt skudt i den røde farve, men jeg købte aldrig sættet.... Men i morgen kører Idémøbler med open by night, sådan at man kan spare 25% på alle møbler, så det vil sige, at før skulle jeg have givet 2300 for sættet, men nu kan jeg få det til 1725 kr...

Så det store spørgsmål er, om det er det mine skattepenge skal gå til?

Hvad synes I?

Jeg har det lidt med at tage forhastede beslutninger, så vil lige høre nogle andre meninger..

5 kommentarer:

Trine sagde ...

Jeg synes det ser supergodt ud, og hvis du bliver træt af farven kan det jo altid males over.

I say go! :)

Pernille sagde ...

Skal, skal, skal!! Elsker rød og det vil se super godt ud med de sorte stole til :)

Anonym sagde ...

Det er mange penge for et bord, så gør det kun hvis du er sikker..

Mathilde sagde ...

Skal IKKE! Røde møbler er simpelthen så frygtelige medmindre det lige er én rød stol blandt en masse neutrale. Det leder tankerne hen på røde lædersofaer som er det mest kiksede man kan placere i sit hjem.
Don't!

Senette sagde ...

Altså, nu hvor jeg tænker over det, så er det egentlig ikke så meget farven, som jeg er i tvivl om, for jeg kan godt lide rød og er ikke bange for, at jeg blir træt af farven..

Spørgsmålet er bare mere, om det er dét, som jeg skal bruge mine skattepenge på - for det kunne jo også være fristende at gemme pengene til jeg skal til London, men så går pengene bare det til tøj og der er større chance for, at jeg bliver hurtigere træt af det tøj, som jeg køber end bordet..

Men er egentlig også lidt i tvivl om størrelsen, for bordet måler kun 80x80, som mit nuværende bord og det har ikke gjort mig noget indtil videre at bordet ikke har været større, men mine overvejelser går også lidt på, om bordet bliver for lille?