London, London, London


Så har min mor og jeg fastlagt datoen for, hvornår vi skal til London og jeg glæder mig allerede enormt.. (Billederne er fra, da jeg var afsted i februar....)
Jeg har på forhånd planlagt, at vi skal i Topshop, All Saints, Primark, Urban Outfitters, American Apparel og mange flere dejlige butikker. Skriv endelig, hvis du har nogle forslag til noget vi bare må se/opleve eller nogle fantastiske butikker :D

4 kommentarer:

Lady Bii sagde ...

Hvis du er til musicals kan jeg klart anbefale Dirtye Dancing. Er helt fanstastik. Eller bare en anden musical. Er virkelig en god oplevelse. Derudover Porto Bello Roadmarket i Notting Hill et besøg vejr. Er et rigtig hyggeligt område.

Lady Bii sagde ...

nøj den fik jeg da ikke lige læst igennem. Vejr = værd. Gik lidt hurtigt :-)

Senette sagde ...

Hehe, det går stærkt nogen gange ja :)

Men det lyder som en super idé med en musicals, tror også at min mor ville synes om det..

Hvordan ser det ud med Porto Bello markedet, er det nemt nok at finde og hvad kan man købe der?
Sidst jeg var i London, var jeg nemlig ude i Notting Hill, men vi fandt aldrig frem til det marked..

Tjilli sagde ...

we will rock you er også klart en anbefalelsesværdig musical!
portobellomarked ligger på portobello road i notting hill. der er mange busser der går derud, og der er vejskilte mod markedet. fx går bus 28 derud. det er et vintage/mad/alt muligt mærkeligt-marked med fed stemning og masser af mennesker (man skal derud fredag eller lørdag).
brick lane er også klart at anbefale, om søndagen - fedt marked og ekstremt mange inspirerende eksistenser i gaderne. fede vintage-butikker.
covent garden (tube-station ved samme navn) er også et hyggeligt shoppingområde. der ligger vintage-kæde-butikken Rockit (nice!!), AA, urban outfitters og en god (og dyr) mærkevare-vintage-butik.
håber du ku bruge det til noget.. london er loooove.