How to look

Den store fest på skolen står for døren og som 3. års skal der jo gøres noget ekstra ud af det. Det betyder flot pyntede klasseværelser, gallakjoler alle vegne og drinks i lange baner.
Da festen allerede er i slutningen af Marts har jeg en anelse travlt, da jeg er lidt sent ude med alting til festen. Så jeg har brugt dagen idag på research og har fundet frem til lidt forskelligt.


Kjole fra Buddhist Punk, set på asos til £155

Jeg er dog ikke helt glad for udskæringen foran, så jeg vil have syet en der ligner den.

Bianco til 400,-
Jeg synes det kunne være super fedt med et par lilla sko den sorte kjole, der ville disse, som Jeanette før har vist, være et godt bud. Jeg synes de er super fine.

Bianco til 160,-
Jeg er vild med tasken fra Bianco der er lille og ser elegant og eksklusiv ud.

Jeg elsker denne frisure, som Carrie fra SATC havde til Charlottes bryllup. Frisuren er rigtig fin og super enkel. Jeg synes den ville passe perfekt til den kjolen, da frisuren er passende afdæmpet til den vilde kjole.

Jeg synes smokey eyes er super flotte og de ville være så passe rigtig fint til det hele.

Jeg havde tænkt på at få lavet fransk manicure på mine negle, men i stedet synes jeg at den lilla neglelak på billedet ovenfor eller evt. en sort neglelak ville være flot til tøjet.

Er der ellers nogen af jer der har et nogen ændringer eller ideer til at fuldeende looket?

1 kommentar:

Tina sagde ...

De lilla sko er helt fantastisk flotte!
Jeg prøvede dem i går og var egentlig overbevist om at jeg skulle have dem, men desværre kunne jeg slet ikke bruge dem :(