Planlagt plantegning


Der var en læser som spurgte ind til, hvordan plantegningen egentlig var endt med at se ud.

.... Og efter ufattelige mange tegninger ser det ud til, at huset ender med at se således ud. Den højre del af huset med stuen, badværelse, entré og værelse ser i hvert fald sådan ud pt :)

7 kommentarer:

Trine Lykke sagde ...

Det ser godt ud, men ville det ikke være oplagt at finde plads til et 4. værelse? Det øger i hvert fald mulighederne for salg hvis det en dag skulle komme på tale...

Jeanette sagde ...

Helt enig.. Da vi købte huset var der kun to værelser og vi har netop tilføjet et ekstra værelse, fordi vi tænkte at det ellers var svært at komme af med huset. Vi skal snart have sendt vores byggeansøgning afsted og der er tilbygningen også lavet med en 1. sal, således der bliver 4 værelser - spørgsmålet er bare om det bliver godkendt :)

Trine Lykke sagde ...

Smart, tror fire værelser er ideelt. Vi bor i et hus med tre værelser, og det var to år om at blive solgt primært fordi det 4. værelse manglede.
Vi går i gang med ombygning, inddragelse af førstesal, om små tre uger. Når vi er færdige har vi 6 værelser, men det ene bliver en del af vores stue så vi ender med 5 i alt, det bliver fedt.

Mette Andersen sagde ...

Plantegningen ser rigtig fin ud!! Især hvis der kommer en 1. Sal også!:)

Jeanette sagde ...

Selvfølgelig ville det være bedst med flest mulige værelser, men der er jo en masse begrænsninger, som bare ikke kan få det til at lade sig gøre. Fx bøvler vi med, at der er en servitut, så vi kun må bygge 1/4 af vores grund, dvs at vores hus kun må være 113 kvm. Derfor er vi i gang med at søge dispentation så bebyggelsesprocentet i stedet kan blive forhøjet til 30% og derved kan huset blive 170 kvm. Så 4 værelser er absolut max for, hvor mange værelser der kan blive lavet pga lovgivningen :)

Trine Lykke sagde ...

Jeg tror også fire værelser er det idelle, men jeg tror også det giver mange begrænsninger "kun" at have to eller tre. De fleste vil jo gerne have et stoveværelse, to børneværelser og et kontor.
Vi bliver enormt priviligere med alle de værelser vi får, men det er nødvendigt da vi har to små piger som gerne skulle sove i samme plan som os. Derfor laver vi soveværelser på første sal og så får de fælles legeværelse i stueplan.

Vi troede også vi skulle søge om dispensation, men det var heldigvis skrevet i BBR at inddragelse af førstesalen var godkendt selvom bebyggelsesprocenten bliver overskredet.

Jeanette sagde ...

Okay, men vores førstesal skal være på tilbygningen, fordi huset ikke kan bære det.. Er det bare på BBRs hjemmeside, at I har læst det med jeres førstesal? Jeg synes bare det er vildt frustrerende med alle de love og bestemmelser, som er så svære at finde rundt i og forstå