Designa Køkken - spar momsen!

 Billigt køkken

Dyrere køkken

Jeg er fuldkommen deprimeret! En maler skulle have været forbi i weekenden og spartle, filte og male de tre rum, som er så godt som færdige - men hans tilbud var alt, alt for dyrt.. (Og jeg synes egentlig, at mange ting er endt med at blive dyrere end forventet). Så pt står de værelser lige på standby og jeg havde ellers lige set frem til at have noget færdigt snart - men nej...

Egentlig slet det ikke skidt ud med vores bygge-budget, men jeg kan godt mærke, hvordan jeg pludselig har lyst til nogle billigere løsninger, fordi jeg pludselig bekymrer mig alt for meget omkring, om det hele nu kan hænge sammen.

Fx blev jeg meget fristet, da så en annonce i ugeavisen fra Designa Køkken, hvor de reklamerer med, at man kan spare momsen og pludselig synes jeg helt godt om det øverste køkken - måske fordi det kun koster 23.996 kr. inkl bordplade og vask. Men så snuste jeg videre på deres side, og syntes egentlig bedre om det nederste køkken, hovedsageligt pga køkkenøen - (og det er også det vi hele tiden har snakket om, at skulle have) - og det køkken koster så 63.996 kr!

Konklusionen må være, at jeg lige skal slå koldt vand i blodet, så jeg ikke ender med et køkken, som jeg ikke bliver glad for. Selvom 24.000 er nu ret fristende...

Men sådan off topic, hvad synes I så egentlig om de to forskellige køkkener? :)

12 kommentarer:

Trine sagde ...

Kan bedst lide det øverste - synes det er mere klassisk og tidsløs :) Og bordpladen er flottere. Jeg ville helt klart også vælge det pga. prisen, puha der er meget at spare!

Riks sagde ...

Kan sagtens se at begge køkkener er flotte, men personligt hælder jeg mest til "det landlige" køkken øverst....Måske man kan kombinere begge, på en eller anden smart måde?

Pøj pøj med bygge-projektet og køkken-drømmene!
Hilsen

// CUPCAKE-STYLISTEN //

Ditte sagde ...

Jeg synes der er lidt stilforvirring i nederste køkken. Så af de to køkkener, kan jeg bedst lide det øverste. :)

Line sagde ...

Jeg er helt enig med Trine :-)

Lene sagde ...

Begge billeder viser flotte køkkenindretninger, men jeg er dog mest til det nederste. Jeg er også i gang med at finde et køkken sammen med min mand, men det går ikke så hurtigt, især grundet de store priser (selvfølgelig er vi mest vilde med de mest dyre). Hilsen en ny blogfølger:)

Mette Andersen sagde ...

Begge køkkener er super flotte! hvordan ser rummet ud, det skal være i?
Når man køber køkken er det vigtigt, at man prutter godt og grundigt om prisen..
Vi har købt i Vordingborg køkkenet i Esbjerg.
prisen startede på 104.000 alt i alt - uden hårde hvidevare.
Vi endte på 70.000. Så det kan GODT betale sig at prutte om prisen..
Vi har købt et køkken meget i samme stil med det øverste, også bare med hvid højglans låge med udskæringer, så er der et mix af lyse træ bordplader, og stål bordplader :)

Håber i finder jeres drømmekøkken - til en billig pris :D

Jeanette sagde ...

Jeg synes også, at det går lidt galt til venstre for køkkenø'en.. Men ø'en og bordpladen er nok det som gør, at jeg bedst kan lide det nederste :)

Jeanette sagde ...

Velkommen til bloggen :) Hvis penge ikke var et problem, så kunne man hurtigt finde noget - det kender jeg alt til. Men jeg har også fundet lidt andre billige køkken'er, som jeg laver et indlæg om en af dagene :)

Jeanette sagde ...

Det er egentlig et ok stort, lidt aflangt rum, som vi har til køkkenet, så det er også derfor jeg gerne vil have en køkkenø, for at gøre lidt brug af det aflange i køkkenet :)

34.000 er alligevel noget af en besparelse, og jeg har oplevet flere tilfælde, hvor det er så nemt at prutte om prisen, så det er næsten blevet et princip for os, at vi ikke betaler fuld pris for større ting :p Men Mette, du burde da næsten selv have en blog. For jeg er da ret nysgerrig efter at se de ting du også fortæller om :)

Jeanette sagde ...

35.000 er det vi max har sat af til et køkken (uden hvidevarer), så der er slet ikke noget at rafle om med det nederste køkken - men det er nu også langt fra mit drømmekøkken, så jeg overlever :)

Jeanette sagde ...

Jeg tror også en kombi kunne være helt god - så jeg skal nok bare holde mig til min oprindelig plan omkring et Ikea køkken, for der har de noget lignende - og til en helt god pris :)

Mette Andersen sagde ...

En køkken ø er da også bare et must have, hvis man har pladsen!
Vi har desværre ikke plads til en rigtig køkken ø, men vi får et aflangt bord i køkkenhøjde i midten af rummet, dommen kan stå og arbejde ved...
Har luret lidt på det, og tror jeg vil forsøge mig med det en af dagene :)
Elsker at lure på din blog, vi har bare totalt samme smag med indretning :D