Rundvisning


I går var jeg lige ude forbi Poppel-huset igen, fordi sælgeren gerne ville møde os der havde købt huset, og samtidig skulle vi aftale, hvad der skulle ske med møblerne i huset. Aftalen blev, at de på næste søndag tømmer huset (det er et dødsbo), og så lader de bare de ting stå, som de ikke vil have... Og det er faktisk ret mange ting de lader stå, og ikke mindst spændende ting, bl.a. FDB stole og hvis vi er heldige, så får vi også nøglen en uge før tid, så jeg krydser fingre for det hele! :)

Samtidig har jeg fået filmet en video af huset indvendigt - ikke den bedste kvalitet, men så kan I da få lidt at se..

8 kommentarer:

Trine sagde ...

Årh, overload af retro <3 Lov mig i ikke brækker terasso-gulvet op i badet - synes virkelig gamle badeværelser og køkkener har charme. Jeg ville nok bare shine huset op, for jeg elsker de gamle døre, alt teaktræen og 60'er stil :-)

Jeanette sagde ...

Hmm, du bliver nok nødt til at sende mig et inspirationsbillede, hvis det gulv ikke skal ryge, for pt kan jeg slet ikke se for mig, hvordan det nogensinde skulle kunne passe med noget :p men jeg er faktisk kommet frem til, at meget mere skal bevares, end jeg lige troede til at starte med :)

L sagde ...

Jeg er vild med viktorial rummet (okay aner ikke hvordan det staves..) det skal I nok blive glade for. Jeg er ikke typen der er vild med for meget retro, men elsker de billeder du postede af landkøkkenet. Det er så hyggeligt, så hvis det var mig ville jeg beholde noget i den stil.

PS. Det er vanvittigt irriterende at kommentere og så skrive det ord bagefter - som man selvf aldrig kan læse. Ikke at det er ment som surt opstød, men for mig betyder det at jeg ik kommenterer så meget som jeg ellers ville.

Lika

Jeanette sagde ...

Jeg er ritig glad for at du gør mig opmærksom på det med kommentarerne - for jeg sad selv lige og bandede i morges på en anden blog, fordi det var så bøvlet - så nu er den funktion slået fra her :)

Viktualierummet er også rigtig praktisk, men hvis du kigger på vores plantegning, så tager den bare en rigtig stor del af vores køkken, så det rum er vi allerede blevet enige om at udrydde :(

Trine sagde ...

Synes fx. dette er fint!

http://www.altfordamerne.dk/blog/Livsstilsblog/line-thit-klein/Vintage-badevarelse/

Trine sagde ...

Eller dette:

http://houseofmaggie.blogspot.dk/2009/05/maggies-bathroom.html

:-)

Trine sagde ...

Og til køkkenet:

http://multimedia.jp.dk/archive/00268/malet_retro_268082d.jpg

Håber det kan bruges!

Jeanette sagde ...

Yay, hvor er du god Trine, at du sådan tager dig tid til at finde billeder, tak :) kigger det lige igennem, når jeg har fri :)