Maleprojekt

Follow my blog with Bloglovin


Jeg har den her lille skænk stående i køkkenet og som I kan se på det nederste billede, så er den blevet ret grim i overfladen, så jeg overvejer at male den.

Umiddelbart er jeg mest til at male den i en sort skinnende farve, men jeg overvejer også hvid.. Hvad synes I??

Og hvis jeg maler den, skal man så efterbehandle den med noget, fx lak eller hvad gør man lige med sådan nogle træmøbler? :)

6 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Har ikke forstand på sådan noget, men tror den vil blive flot i sort!

Ditte sagde ...

Jeg synes, det kommer meget an på, hvilke farver og ikke mindst hvilken stil du har i resten af køkkenet/lejligheden :-)

Jeanette sagde ...

Ja, jeg kunne også forestille mig, at sådan en sort skinnede farve ville være flot - men omvendt er jeg også vant til at se den i den hvide farve, så ved ikke, om den ville se mærkelig ud.. Hmm..

Jeanette sagde ...

Du har ret og jeg skal jo flytte inden længe, så måske skal jeg lige vente med at male den til jeg er kommet på plads i det nye sted :)

Helle sagde ...

Sikke en fin blog du har! :)
Ang. farve, så tror jeg også at en sort kunne være flot, eller alternativt ville jeg male den hvid, men male benene i en flot pastelfarve. Det lyder måske skørt, men jeg så det i boligmagasinet og det var så fint. :)Og heldigvis kan man altid male det over igen, hvis man fortryder.

Jeanette sagde ...

Mange tak <3
Hmm, det lyder faktisk som et spændende forslag, kunne godt forestille mig at det ville være flot - tak for forslaget :D