Blog hjælp


Som I ved, er jeg i gang med at flytte til mit eget domæne, men øj, det er da ret svært lige at få layoutet til at se ud, som man vil, når man ikke ved så meget om det hele..


Så derfor tænkte jeg, om nogen af jer måske kunne finde ud af at forklare mig, hvordan man indsætter et billede i sin header?

^ Det står vel egentlig beskrevet her, hvordan man gør? Jeg kan bare ikke finde ud af, hvor det er, at jeg skal åbne den der header.php henne?? =/

6 kommentarer:

Karoline sagde ...

Jeg glæder mig til at se resultatet :-)

Karoline - www.wegotcarriedaway.blogspot.com

Søren Storm Hansen sagde ...

Så vidt jeg kan se, har du valgt Wordpress. Hvis det passer, skal du i administrationsdelen klikke på "Udseende" i menuen til venstre. Derefter skal du klikke på "Editor".

Nu får du et redigeringsvindue og til højre en liste over filer - deriblandt header.php. Klik på den, så åbner den i redigeringsvinduet, hvor du kan rette den. Men pas på, for hvis du kommer til at slette noget vigtigt, kan det gå grueligt galt.

Jeg håber, denne korte forklaring er nok, ellers spørg her i kommentarerne, jeg skal nok komme tilbage i morgen.

Senette sagde ...

Yes, jeg har valgt Wordpress, og jeg forsøgt mig utallige gange med det du beskriver, men hver gang jeg forsøger at åbne nogle af de filer til højre, kommer der et vindue frem, hvor der står: Sorry this file can not be edit - og det har der altså stået ved alle de temaer, som jeg har forsøgt mig med =/

og tusind tak, fordi du gider at hjælpe :)

Søren Storm Hansen sagde ...

Det tyder på, at du ikke har skriverettigheder til den mappe på serveren, og det har du nok ikke, hvis du har valgt et webhotel, hvor Wordpress er forudinstalleret og andre bruger den samme Wordpress.

Eller også er det en fejl hos webhotellet. Det er ihvertfald hverken Wordpress eller temaerne, der forhindrer dig i at rette filerne.

Skriv til webhotellets support og spørg.

Senette sagde ...

Arrh okay, jeg har lige sendt beskeden videre til ham, som hjalp mig med at oprette, så håber snart at problemet bliver løst.

- tak :D

Senette sagde ...

Hej igen Søren

Tænkte om du lige havde tid til at hjælpe igen? :) For nu har jeg fået det ordnet, sådan at jeg godt kan gå ind og ændre i koderne..

Problemet er bare, at jeg ikke helt ved, hvad jeg skal ændre det til.

For jeg går ud fra at det er "MYIMAGEHERE.JPG", som jeg skal ændre? Men hvad skal jeg ændre det til? Jeg har forsøgt at oploade min header i photobucket og indsætte koden derfra, men det bliver ikke helt rigtigt...

What to do?