Mabelline bedømmelse

Photobucket

Så har jeg fået prøvet den famøse Mabelline mascara for 2. gang, og jeg synes faktisk, at den er rigtig god. For det første pga prisen - den koster kun 80 kr. Det er altid et hit med billige ting hos mig, men samtidig er mascaraen også utrolig let at påføre, det virker nærmest umuligt at få vipperne til at klumpe sammen, og man får virkelig nogle lange adskilte vipper med denne mascara. Så den kan jeg klart anbefale :D

Photobucket

6 kommentarer:

scient.hybrid sagde ...

Jeg hepper med på at den mascara er god og især til den pris.

Pernille sagde ...

Gud! Det var da en seriøs forskel! :)

Har ellers altid haft et mærkeligt forhold til den mascara, fordi jeg kan huske den fra dengang jeg var lille og var fanget af at dens "tube" var pink.. hehe.

Katrine sagde ...

Jeg har lige købt den til 40 kr i Netto i Kolding i dag. Perfekt :-)

Senette sagde ...

Pernille, jeg ved præcis hvad du mener.. Jeg har aldrig ville købe mascaraen, fordi jeg synes, at den var grim, haha.. Men helt ærlig, så synes jeg, at den er god :)

Katrine, fedt.. Jeg må lige tjekke mine Netto'er ud os, og se om de har den :)

... sagde ...

Fantastisk - det kan jeg sige for det er den. Jeg har i nu 2 år kun brugt denne mascara, da jeg ikke helt føler for "klumped-ulækkert-mascara"-stilen.
Og hvis jeg vil markere mine øjne ydeligere tager jeg bare et ekstra lag på (:

LOVE - LOVE - LOVE.
Skønno blog.

Bukurije
http://liloemini.blogspot.com

Liselotte sagde ...

Hold da op..!! Det var da vildt, den må jeg prøve - er ellers afhængig af Dior Show, men den er jo også ekstrem dyr. Må prøve denne , for den ser hvertfald mindst ligeså god ud!