Getting ready for the summer!

Photobucket

Åh, nu er det officielt.. Jeg har tænkt på det i så lang tid, og forsøgt at tage mig sammen - men uden held.. For i dag opdagede jeg, at vejer mere end jeg nogensinde har vejet i mit liv - træls ting at opdage. Så fra i dag af, så er jeg på slankekur...... Skal til Italien om 10 uger, og vil bare gerne se nogenlunde anstændig ud. Jeg har tidligere gået hos de De Danske Vægtkonsulenter, så jeg har nogenlunde styr på, hvad jeg skal gøre, for at få gang i en sund og holdbar slankekur og jeg ved, at det ville være realitisk at kunne tabe sig 1 kg om ugen, så på 10 uger ville det være 10 kg - men jeg må også bare være realistisk, for jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke kan overholde en slankekur 100%, så i stedet for sætter jeg mig et mål på 6 kg, så jeg meget, meget, meget gerne skulle veje 67 kg til den tid...

Wish me luck.....

9 kommentarer:

MiaMaria sagde ...

Flot initiativ!

Jeg vil i hvert fald gerne støtte dig, så hvis du poster indlæg om evt. fremskridt/nedture, skal jeg nok opmuntre og prøve at motivere lidt!

Måske dele et par fedtfattige opskrifter... er det ikke den kur der kører med "point"?

Jeg har ikke brug for at tabe mig, men kunne godt bruge lidt opstramning samt at bruge mit fitnesskort- så måske kan du også motivere mig- BIKINIS here we come, eller noget... :)

Mia M

www.life-lust-loveliness.blogspot.com

Fuglen sagde ...

Jeg hepper på dig!

A Shopaholic is loose sagde ...

Vi kunne måske oprette en fælles blogger støttegruppe for vægttab herinde...

Synes altid chokket kommer sammen med foråret, når man begynder at tænke på, at det snart er bikini-tid... ;0)

Heidi sagde ...

Kender alt for godt følelsen! Held og lykke. Det kunne være fedt, hvis du skrev om det på bloggen; tips, hvordan det går osv. ;)

YOU GO GIRL!

Anonym sagde ...

held og lykke! :)

En Hittehønes verden sagde ...

Jeg kender alt for godt til ønsket om vægttab og kæmper selv i øjeblikket! Så du poster bare indlæg, når det er svært - så må vi støtte hinanden! ;o)

Ms Confashion sagde ...

Hvor godt gået!!!
Det skal da nok gå dig rigtig fint-dét er i hvert fald en sejr i den sidste ende, at ha' smidt bare nogle kilo!!!
Jeg rooter for dig og håber, du har en optur, når du kaster dig over bikinien og Italien :-)
<3 nete

Senette sagde ...

Jeg er rigtig glad for at se denne opbakning :D For jeg overvejede et par dage, om jeg skulle poste dette indlæg eller ej - men regnede nu mest med, at folk ville tage godt imod det :D Så håber, at kuren - eller livstilsomlægningen bliver nemmere at overholde, når nu jeg har offentliggjort det herinde :)

Jeg vil selvfølgelig gerne komme med nogle updates om hvordan det går, måske opskrifter eller tips, men jeg vil laangt fra forvandle bloggen til en slankeblog :)

Måden som jeg vil tabe mig på, er ved at ikke spise kartofler og forsøge heller ikke at spise pasta eller i hvert fald kun spise en lille portion til aftensmad og i stedet for, så skal jeg have en masse salat til frokost og aftensmad.
Svinekød undgår jeg også helt, og oksekød spiser jeg max 3 gange om ugen og i stedet for står den på kylling og fisk..

Jeg gad godt, at jeg kunne sige, at jeg også helt ville undgå slik og kage osv., men det kan jeg altså ikke, dog vil jeg selvfølgelig skære kraftigt ned på mit forbrug :)

og jeg tror i grove træk, at det er hvad min slankekur går ud på..

Håber I andre, som også vil tabe jer får held med det - og I må hellere end gerne skrive nogle tips eller gode råd :D

Lasse sagde ...

Held og lykke :-) Og hey, tillykke med 200 faste læsere! Keep bloggin' ;)