Skat

Photobucket

Jeg er en af de heldige, som får penge tilbage i skat og allerede nu er den helt store planlægning gået i gang med, hvad pengene skal bruges til. Skal jeg være fornuftig og betale ekstra penge af på mit lån - eller skal jeg være god mod mig selv og købe noget fint, som fx en super lækker Mulberry taske? Man kan jo spare lidt penge, hvis man køber den i London - jeg er meget fristet!

Får du penge tilbage i skat og skal de i såfald så gå til noget fornuftigt eller ufornuftigt?

Photobucket

4 kommentarer:

Cecilia sagde ...

Årh nice... skattefar har også været ret gavmild mod mig.. jeg får også en god slat tilbage, og jeg overvejer også hvad der skal ske med dem..

Jeg tror jeg snolder en lille smule nu (er måske lidt på udkig efter nogle ruskinds wedges..).
Og så sætter jeg resten ind på opsparingen til senere.. håber på at kunne smutte på en storby ferie med manden på et tidspunkt i år.. så kunne det jo være rart at have lidt ekstra at shoppe for :D

Men var jeg dig ville jeg nok efter tasken.. (siger hende der arbejder som bankrådgiver, haha!)

/ Cecilia

Tina sagde ...

Jeg får 184,- kr. så det er ikke fordi jeg skal ud og bruge en masse ekstra penge :D

Forresten Jeanette, har i fået Vagabonds Dynamic-wedges i Ørnen? Og sender I stadig ud?

- Tina

Senette sagde ...

Cecilia, det er nu en dejlig ting at få skattepenge tilbage :) og et par wedges lyder bestemt heller ikke dårligt. Jeg skal i hvert fald lige ha' tjekket priser ud på de forskellige Mulberry tasker og se, hvor meget jeg kan spare i London :)

Tina, nej det var da ikke det vilde :p Vi har fået Dynamic hjem i butikken ja - er det dem med åben tå og snørre? Og vi sender også stadig :)

Anonym sagde ...

uhh jeg har også fået penge tilbage, endda rigtig meget når man nu er på SU. Jeg går selv og tænker på en marc jacobs taske... men måske skulle man også spare op istedet for... what to do?

- Heidi