Glæder mig..

Photobucket

Når jeg ser det her billede, så glæder jeg mig bare endnu mere til at modtage min kjole :D

Skynd jer nu H&M!

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Íhh den er SÅ fin.. Hapsede den også :) Jeg er bare meget i tvivl med str., hvilken str. tror du hun har på ?

Senette sagde ...

Åh, det ved jeg sørme ikke.. Men jeg læste på en anden blog, at denne kjole er lidt stor i størrelsen - det håber jeg bare ikke er rigtigt, for jeg bestilte den en størrelse større end hvad jeg normalt bruger, fordi den anden størrelse var udsolgt :(

Anonym sagde ...

Haha det gjorde jeg nemlig også, øvøv, så må vi bare stramme den ekstra godt ind i taljen :)

FashionFreak sagde ...

I adore this picture and this dress.
You are very beautiful and sweet.
I followed your blog.:)
Can you please follow back?
http://redheelpearls.blogspot.com

thank you!!!

Senette sagde ...

Anonym, ja ellers satser jeg lidt på, at der er nogen, som har købt deres kjole for lille og vil bytte - men nu må vi se :)

FashionFreak, oh thank you.. But it is NOT me at the picture - I just posted the picture to show the dress which I have bought :)

Anonym sagde ...

uh den er så fin..... glæder mig helt vildt til at modtage min. Hvad str har du taget? for jeg kan jo have dig i tankerne hvis min 38 ikke passer :)

Sanne

Senette sagde ...

Sanne, Jeg glæder mig også :D Kan hente min i morgen på posthuset :) Jeg endte med en str 42, så er godt nok spændt på at se, hvordan den sidder, for jeg bruger normalt str 40, så håber bare ikke, at det er rigtigt, at den er stor i størrelsen :(

Anonym sagde ...

EEEEEJJJ kan du hente din imorgen???? jeg bestilte min torsdag, og lige siden har der bare stået "pakning pågår" under min status...... hvad betyder pakning pågår????? altså...... Man er jo spændt. ja jeg er som regel en 38, det eneste sted jeg nogen gange skal ha en 40 er om hofterne, men der ser den jo forholdsvis bred ud, så hvis den er stor i str så passer den nok..... Men du må lige skrive en "rapport" i morgen... og et billede tak ;)

Anonym sagde ...

Jubiii jeg kan også hente min i morgen, også kimonoen som jeg også fik fat i :D Ja vi vil se billeder :)

Senette sagde ...

Den gang der stod pakning pågår, der var min pakke faktisk blevet sendt.. Så det kan være, at din også er undervejs? :)

Og I kommer kun til at se billeder, hvis kjolen er flot på ;) hehe

Anonym sagde ...

Har du hentet den? jeg havde fået seddel med døgnpost nu da jeg kom hjem og blev så ivrig at jeg kørte derover. Så kan jeg så først hente den i morgen efter 10. flot..... :)

Sanne

Senette sagde ...

Åh, hvor træls at have kørt forgæves.. Men ja, jeg har hentet min kjole og den er rigtig fin - men skal lige alligevel overveje, om jeg beholder den.. Og jeg synes forresten ikke, at den er stor i størrelsen, men ganske normal :)

Anonym sagde ...

Så kan vi jo godt få et billede med den på ;)

Sanne