48 dage til London!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Billeder fra min London tur med Anne....

Som nævnt før, så skal Mia og jeg til London til den 4. maj, men vi skal kun være der ganske kort tid - helt præsict, så skal vi være der i 29 timer, så det kræver lidt planlæggelse, hvis vi skal nå ind i alle de rigtige butikker.

Derfor er jeg allerede i gang med at planlægge nu.. Så jeg vil høre, om nogen af jer kender et super billigt hotel/hostel gerne i nærheden af Oxford?

Og, og, og - hvilke butikker SKAL vi bare besøge?

Jeg er kommet frem til disse indtil videre: Zara, Topshop, Primark, Urban Outfitters, River Island, All Saints - og så er jeg allerede gået i stå =/

HJÆLP

11 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg kender ingen hostels, da jeg aldrig selv har været i London :) Men jeg vil bare lige anbefale siden hostelworld.com til at finde noget super billigt!

Mette [Spitzenklasse] sagde ...

uniqlo, gap, marc by marc jacobs, office.

Og jeg ville tage på Kensington High Street i stedet for Oxford street - færre mennesker, men samme kædebutikker og fine parker :-)

Louise sagde ...

Uha der er så meget man gerne vil nå :)

Håber du kommer på flere, du har i hvertfald summeret de butikker op som jeg plejer at besøge :)

Anonym sagde ...

Besøg Regent street, som er en sidegade til Oxford Street. Her ligger i hvert fald COS og Reiss.. Sikkert også meget andet, som jeg ikke kan huske.

Anne sagde ...

Dorothy Perkins og New Look er også gode bud samt shoppingcentret Westfield :)

Malene sagde ...

I burde helt klart ta på Camden marked! - hvis jeg skulle vælge én ting jeg skulle nå i London, skulle det være det ihvertfald..

Anonym sagde ...

dorothy perkins og boots - massagere af billige hårprodukter og makeup :D
\Nina

Liselotte sagde ...

Misunder dig virkelig - Elsker bare London !! :)

Sidst var jeg var i LOndon boede vi på Dover Hotel http://www.dover-hotel.co.uk/ - Billederne på hjemmesiden snyder lidt, men det var faktsik rigtig fint og billigt .. Der var også morgenmad med, ikke det helt vilde men den var der. Den ligger ca. 5 min fra Victoria Station, hvor der ca er 3-5 mins kørsel til Oxford . ;) Super fint, og toget fra lufthavnen holder der også :)


Derud over, så besøg Marc By Marc Jacobs der er tasker til omkring 200 kr. nøgleringe til omkring 25 fede t-shirts til ca. 200 og ja jeg kunne blive ved.

Håber du har modtaget øreringene .. :)

Anonym sagde ...

Prøv at google C-link hostel - jeg boet derinde mens jeg selv var i London.. Hotellet kan helt klart anbefales, det er super rent, billigt og er placeret meget centralt :) Men ellers er der Generator hostels..

Jeg vil anbefale butikken PRIMARK! Det er super billigt - mens de har et kæmpe stort udvalg af både tøj og sko.. Men selvfølgelig også Topshop, selfridges, zara, bershka (zara's "billigere" gren)...

Held hjhh

Senette sagde ...

Tak, tak, tak for alle jeres tips :D - hvor er der bare mange butikker, som jeg havde glemt at tænke på..

Anne, det der shoppingcenter "Westfield", hvor ligger den ca.?

Liselotte, har lige kigget på hotellet, og tror næsten at vi bare snupper det - det lyder utroligt billigt :) Hvor ligger Marc by Marc Jacobs butikken egentlig??

Dina, jeg har aldrig hørt om den der "Bershka".. Ligger der sådan en rundt omkring eller?

Anonym sagde ...

Bershka ligger på Oxford street - den modsatte ende ift. primark, tror jeg.. Lige ved siden af mango. Måske er det bedre at du google adressen istedet :P Men et butikken er helt sikkert besøget værd!