Mere brok

Photobucket

Igen vil jeg gerne lige brokke mig over Esbjergs mangel på butikker! Jeg har rykket rundt i soveværelset i dag, og sådan en tøjstativ som denne fra Ikea, har jeg nu fået plads til og har derfor jeg selvfølgelig mega lyst til at købe sådan en, som den første ting i morgen, men men men, den nærmeste Ikea ligger selvfølgelig 1.5 time væk i bil!

3 kommentarer:

mariewantsfashion sagde ...

Jeg har lige købt det tøjstativ, og det er virkelig skønt. der er også plads til to rækker sko forneden, og den er bare skøn. Glæd dig! (:
Dog råder jeg til at få en hjælpende hånd, når du skal samle den!

www.whowantsfashion.blogspot.com

Anne sagde ...

Jeg kan så fortælle dig noget andet.
Jeg var i IKEA i torsdags, NETOP for at købe dette stativ, da jeg har et i forvejen og dén skulle have en makker! MEN I ren iver, køber jeg ALT muligt andet undtaget stativet. Så nu er jeg også fattig på stativ! Det er fandme dumt! Men køb det - for det er rigtig godt, som Marie siger!

/Anne

Senette sagde ...

Åhh ja, MÅ bare have det stativ SNART! Men nu er min kæreste også begyndt at snakke om, at han måske kan skaffe et igennem butikken, hvor han arbejder - men der er sikkert ikke de der skorækker nederst på dem, men nu må vi se. Synes i hvert fald at den her, er så fin og god - og BILLIG :D