Selected femme

Photobucket

Jeg er ret vild med Selected femme, ser tit tøj fra mærket, som jeg rigtig gerne vil have, som fx de sorte paliet bukser i midten - som dog koster 1000 kr?!

Èn ting forstår jeg bare ikke, hvorfor er Selected femme så meget dyrere end fx Only og Vero Moda - alle tre mærker er jo en del af Bestseller koncernen og jeg har tidligere købt et par guldpaliet bukser fra Vero Moda til kun 250 kr - så anderledes kan kvaliteten da umulig være oder???

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

jeg er også vild med Selected Femme, da deres stil passer meget bedre til mig end Only og Vero Moda. Men ja det er underligt hvorfor det skal være så meget dyrere. Det må være fordi det skal være en mere ekslusiv afdeling - og måske er det bedre kvalitet. Men er ikke sikker ;)

Anonym sagde ...

Selected Femme bruger kun rene kvaliteter som bomuld, silke, ren uld, cashmere osv. Der bruges meget sjældent polyester og andre syntetiske stoffer...
Så jo, kvaliteten er faktisk bedre end Only og Vero.
Desuden er designet mere gennemarbejdet og gennemført med fine, små detaljer!

Og nej, jeg er ikke ansat hos Bestseller - bare Selected-fan ;-)

Senette sagde ...

Anonym, oh.. Jamen det er da rart at få klarhed over det, but still... Så er jeg bare ikke vild med at skulle betale så meget for et Bestseller produkt - så vil jeg fx hellere så meget og så få noget fra fx Malene Birger, hvis du forstår?
Men det er fine ting, som Selected laver - ingen tvivl om det :)