Choo tvivl

Photobucket


Som I ved, var jeg en af dem, som blev revet med af Jimmy Choo bølgen og jeg købte lidt forhastet denne clutch - uden at se på dens mål.
For da jeg modtog den, blev jeg faktisk ret overrasket over, hvor lang den i virkeligheden var.
Jeg bor jo i Esbjerg og jeg tænker bare lidt, vil folk kunne forstå, at det er en taske? Eller tænker de bare: Hvad fanden er det for en krabat hende tossen render rundt med under armen?
Er det en keeper eller er den lidt for crazy til til lille Esbjerg?

5 kommentarer:

Anne Kirstine sagde ...

du skal ikke tænke over hvad alle andre i Esbjerg tænker, men over hvad u selv synes ;). Jeg bor selv i Kolding, og der er folk heller ikke helt med på moden, men følger bare der der er safe (har jeg også tildens til at gøre, så det er ikke for at se skævt på nogen). jeg synes personligt at tasken er super fed, dog ved jeg ikke om jeg selv ville få den brugt.
- Anne.
www.annekirstine.blogspot.com

Skabetfyldt sagde ...

jeg må nok give dig ret i at den er alt for lang, nes ikke den er pæn. Men kan godt forstå du er blevet misledt, for ja den ser anderledes ud på hjemmesiden

Senette sagde ...

Hej Anne, tak for dit synspunkt :) Umiddelbart er det heller ikke de andres mening der bekymrer mig allermest, for i virkelig tror jeg også, at jeg selv føler at tasken er alt for voldsom. Jeg skulle fx have haft den med til julefrokost i lørdags, men droppede det og det er jeg glad for, da jeg egentlig ikke ville have vidst, hvor jeg skulle gøre af den. Det er jo ikke ligefrem en lille taske, som man kan have liggende diskret på bordet :p

Skabetfyldt, jeg synes faktisk at den er rigtig pæn - bare ikke så funktionel. Men ja, troede godt nok at den var mindre, så ærger mig lidt over, at jeg ikke fik kigget på målene, inden jeg købte den ;)

Balladen sagde ...

Hahaha! Jeg er født og opvokset i Sønderris. Fashion has no borders.

Hvis du synes, det ser labert ud, så rock den hele vejen ned af Kongensgade :)

Senette sagde ...

Balladen, uhh dejligt med endnu en Esbjergenser :D - men jeg endte desværre med at sende tasken retur, lidt pga af om andre ville kunne forstå den, men mest pga den er ret upraktisk, altså meget og stor og klodset i det - så væk er den :)