Happy shoes

Photobucket

Noget af det bedste ved min nye lejlighed er, at der i gangen er et stort dejligt indbygget skab. Her kan jeg gemme alt mit skrammel, men bedst af alt, er der i den ene side plads til alle mine sko, det er altså luksus endelig at have dem stående et sted, hvor jeg rigtig kan danne mig et overblik.

7 kommentarer:

jane sagde ...

Hej Senette.
Tak for din kommentar idag ang. skoene. Jeg er super intereseret!
Håber i har flere og tak for hjælpen.
/Jane

Senette sagde ...

Det var så lidt :)
Jeg tjekkede også lige i dag, og vi har størrelse 36 tilbage til 900kr.
Du kan evt bare ringe ind til butikken i morgen på 75120580 og så kan du få vores kontonr til butikken. Jeg er på arbejde i morgen, så hvis du får fat i en medarbejder, som ikke lige ved, hvad det drejer sig om, så kan du evt bare be' om at komme til at snakke med mig - Jeanette :)

jane sagde ...

Det lyder godt nok super godt:) Tusind tak og jeg ringer imorgen.
/Jane

Kamma sagde ...

Jeg bliver lige nødt til at spørge, hvor har du de (rusiknds) støvler fra med den grove lynlås i siden, der står på nummer 2 hylde, på nr. 2 plads (set fra højre side af) ? - Og er de med plateau? :D

Senette sagde ...

Hej, støvlerne er fra Mentor, men de er lidt svære at få fat i, da de er udsolgt i mange butikker og de er med plateau ja :)

Kamma sagde ...

Tusind tak for dit svar! Er helt vild med dem ;) Du har slet ingen ide om, hvor man kan finde dem henne? :D

Senette sagde ...

Ingen årsag :)

Du kan prøve at ringe til Venini i Odense eller Aalborg, de har dem måske.. Ellers har Bahne dem muligvis i skind versionen? Jeg synes bare at have læst de diverse steder, at de er udsolgt i rigtig mange butikker.