H&M jakke

Jeg har lige spottet denne jakke inde på hm.com, og jeg synes, at den ser ret interessant ud, men kvaliteten og pasformen er jo ret svær at bedømme ud fra et billede.
Så jeg vil høre, om der er nogen af jer, som har set jakken irl eller måske endnu bedre har prøvet den på? I så fald hvad er jeres bedømmelse af jakken?

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Helløw. Jeg har prøvet den og den er faktisk meget fin på, hvis man ikke har noget imod at ligne en bette skumfidus. Den giver én et lidt oppustet look, men ved ikke om det bare er mig :)

Karin sagde ...

Jeg har prøvet den op til flere gange da jeg synes den er helt vild smuk og specielt irl er den lækker med sine teksture og snit, i mit hoved den perfekte varme vinter jakke. MEN synes som før nævnt man bliver lettere buttet i den og især hvis man har lidt hofter, barm og mave (som undertegnet) bliver det hurtig for meget synes jeg. Har dog set den på en blog (jeg selvfølgelig ikke kan huske, mener det var fashionising) hvor den var rigtig fed på, men igen var det også på en slank figur.

Håber du forstår den længe snørklede forklaring:)

fashionising.blogspot.com

Helene sagde ...

Jeg har også kigget på den på nettet - den er virkelig fin(!) men igen, hvem har lyst til at ligne en snemand?

Roxanne sagde ...

jeg synes den var uuuunderlig da jeg så den i virkeligheden!

Karin sagde ...

fashionism-camillah.blogspot.com/2009/10/min-jakke-fra-h-trend-kan-nu-kbes-pa.html

her er linket til bloggen med jakken, dette er godt nok ikke med den på men mon ikk den er at finde i arkivet

fashionistaen.blogspot.com

Fascination For Fashion sagde ...

Rigtig fin blog :-)

Kig forbi.

Senette sagde ...

Tak, tak, tak fordi så mange af jer gad at svare :D

Kan se at I har det lidt blandet med jakken, og havde godt på fornemmelsen, at man muligvis kom til at se større ud med jakken på - men jeg håbede, at det ikke var tilfældet. Så tror lige, at jeg må tænke det igennem, inden jeg bestiller jakken hjem :)