Det der Polen...


Om 9 dage går turen mod Polen, nærmere betegnet Stettin..
Mine søskende og deres kærester skulle afsted på en slap-af-tur, men jeg fik lige presset en veninde og jeg med på turen.. Formålet med turen var egentlig, at vi skulle bo på et dejligt hotel, slappe af og få en masse godt mad.
Meen, man er vel lidt en fashion-junkie, så jeg vil gerne shoppe, desværre kender jeg intet til Polen. Jeg har ingen idé, om hvad jeg skal forvente.
Har nogen af jer været der før? Og har I evt lyst til at dele lidt ud af jeres shopping erfaringer, så skriv endelig :)

6 kommentarer:

MAB sagde ...

Jeg var der for en tre års tid siden, og altså, jeg må indrømme at jeg ikke synes der var de største muligheder dengang. Man kan selvfølgelig altid være heldig, men ellers syntes jeg mest det var lidt dårligere end kbh's shoppingmuligheder, og ihvertfald ligeså dyrt. Men håber da du finder noget godt alligevel, det er trods alt lang tid siden jeg var der d:

Balladen sagde ...

Jeg skulle have besøgt en kollega sidste år, men så gik EuroPas konkurs. Hun sagde, at der ikke er så meget at shoppe, men det er til gengæld billigt.

Anonym sagde ...

Jeg var der sidste sommer med familien. Og ja, Polen er forholdsvist billig, men hvis man er shopper sparer man nok ikke de helt store penge:o) God tur:o)

Senette sagde ...

Aha, aha.. Jamen det lyder som om, at jeg ikke skal stikke næsen op efter at komme til at gøre nogle gode kup :p

Men det går nok, for så sparer jeg de penge. Men er lidt spændt på at komme derned, fordi landet virker til at være så anderledes i forhold til alt andet hvad jeg har prøvet :)

Katja sagde ...

hej Senette
er halv polak, så har været i polen rigtig mange gange.. og jeg må skuffe dig, der er altså ikke rigtig nogle lækre steder. på det punkt er altså ikke helt med endnu. det man kan være heldig at finde kan være pels og læder ting.. fik et lækkert fåreskind til en stol for 75 kr og nogle lækre futsko også.
til gengæld kan man få smidt en flaske vodka i nakken for ingen penge og så er Polen altså bare et dejligt land, hvis du spørger mig..
rigtig god tur, glæder mig til at høre og se hvordan det gik.

mvh katja

fashionbysobczak.blogspot.com

Anonym sagde ...

Mine forældre var der for 3 år siden, og der var ikke rigtig noget at komme efter.. :/ Der var vist ét eller flere store shoppingcentre, men tror man kan shoppe bedre her i Danmark alligevel. God tur