Dagens (bolig)ønske

Jeg sidder her kl. lidt-for-mange, efter at være faldet i søvn på sofaen og ha sovet stort set hele aftenen væk, er jeg ikke specielt træt. Så jeg fordriver tiden med at drikke lakridste og kigge på blacknwhite, som jeg virkelig synes har de fineste ting til boligen. Her er jeg selvfølgelig faldet over lidt forskellige ting, som jeg står og 'mangler' :P


Jeg har været vild med disse tekopper lige siden Trine viste dem første gang og jeg bliver ved med at vende tilbage til dem. Måske jeg snart skulle tage at investere i 1 kop eller 5 :) - De vælter jo ikke ligefrem mit budget, med deres pris på 89,- pr kop.

Jeg fandt også disse tre sæt sengetøj fra By Nord, som jeg synes er helt vildt fine. De vil dog, med deres pris på 799,- pr. sæt, mere kunne vælte mit budget. Så de må nok desværre forblive i mine drømme og på min ønskeliste foreløbig.

7 kommentarer:

Nana sagde ...

WOW! -Hvorfor har jeg først set den hjemmeside nu? -Virkelig LÆKRE ting de har.. :D

Trine sagde ...

Årh, mine yndlings side!!!
Køb, køb, køb - jeg drikker Kusmi af min lilla kop, as we speak, jeg elsker den ;)

Mia K sagde ...

Nana - jeg vil hvertfald mene du er gået glip af noget indtil videre :P .. Men nu er du blevet beriget med en ny virkelig lækker hjemmeside :D

Trine - Jeg tænker på dig hver gang jeg ser kopperne, de er jo SÅ fine :D .. Jeg tror også jeg er nødt til at erhverve mig en eller flere til min samling til den første :)

Trine sagde ...

En i hver farve kan du SAGTENS tillade dig :)

Og så må du gerne invitere på noget varmt at drikke, så vi kan indvie dem ;)

Mia K sagde ...

Det vil jeg gøre, om ikke andet, kan vi da sagtens drikke en lille sjus i dem :P

Trine sagde ...

Kaffe & bailey's <3

Tror også de ville være gode til Piña Colada's, haha..

Smilerynker.dk sagde ...

De kopper er for skønne... Må bare eje dem i alle farver;o)