ADVARSEL!!

Nogen af jer, kan måske at jeg for 5-6 uger siden bestilte alt dette tøj fra H&Ms hjemmeside, og det har jeg så lige siden ventet forgæves på, fordi det hver uge er blevet udskudt..

Photobucket


Photobucket


Til sidst fik jeg nok af at vente, og derfor kontaktede jeg kundeservice, som beklagede ventetiden, men lovede at min ordre snart ville dukke op.... 2 dage efter opdager jeg så, at hele min ordre er blevet slettet.
Igen kontakter jeg kundeservice, som nu fortæller at min ordre er blevet slettet pga misbrug af deres rabatkoder...
- what, tænker jeg så?! Jeg havde ikke brugt nogle af de såkaldte ulovlige koder til denne ordre, men jo tidligere havde jeg da, men det er da super træls at ordren så bliver slettet nu - efter så mange ugers ventetid..
Men H&M damen var godt sur, og sagde at hvis jeg brugte de ulovlige rabatkoder igen (fx den der 7848), så ville jeg ikke kunne handle på hjemmesiden igen - fint sagde jeg bare til hende, det ville jo være deres tab, og så afrundede hun lige med at fortælle, at man også ville kunne blive politianmeldt ved brug af koderne...
Så kære piger, hvis I vil undgå at H&M bliver sure på jer, og jeres ordre bliver slettet, så er det nok en skidt idé at bruge alle de der rabatkoder, som er rundt omkring på nettet :(

5 kommentarer:

Malene sagde ...

Had på H&M's lange ventetider..Jeg gider snart heller ikke at vente på mit længere. Utrolig dårlig service fra deres side!

Trine sagde ...

Surt nok! Det vil sige du slet ikke får tilsendt noget?

H&M's kundeservice er sku ikke særlig god længere.. :/

Tina sagde ...

Det er "bare" koderne 1304 og 7848 man ikke må bruge. De virker stadig, men de er ikke lovlige at bruge, fordi det er kompensationsrabatter. Altså, nogen man kun må bruge, hvis man har fået dem tilsendt af H&M som kompensation for fx en defekt vare.

sille-c sagde ...

Ej, hvor er det dårlig stil af H&M! Sys godt nok at det lugter lidt af, at de simpelthen ikke har haft styr på deres antal af varer og så i stedet for at sætte dem selv i dårligt lys og beklage fejlen - så bruger de en undskyldning som med rabatkoderne. Tror de tager flere ordrer ind end de kan magte!! Sys mange har ventet længe eller forgæves på netop lige denne kollektion.

Mange hilsner fra stine

Senette sagde ...

Malene, jeg synes i hvert fald godt, at de kunne have tacklet min sag anderledes.. Det er ret træls at have ventet 5 uger på ingenting.

Trine, nope, ikke en disse.. Jeg har været inde og prøve at genbestille tøjet, men meget af det var udsolgt, så jeg ikke kunne få det igen.

Tine, I know :) og dem har jeg ikke tænkt mig at bruge igen...

Sille-c, altså jeg har jo tidligere gjort noget forkert ved at bruge de koder, men det var jo ikke ved denne ordre, så jeg synes at de har håndteret det ret mærkeligt i hvert fald..