Buffalo shoesAlle husker vel de støvler som Buffalo lavede i 90'erne?
Derfor syntes jeg, at det var lidt skægt, da vi i dag fik disse heels hjem i butikken...
Hvordan har I det i øvrigt med at plateau'en er tilbage??

8 kommentarer:

Tuggie sagde ...

selvom jeg lige skal vende mig til plateau er jeg godt tilfreds. Det gør det meget mere behageligt at gå rundt i den højde :)

Pernille sagde ...

Jeg har det helt fantastisk med at plateau er tilbage. Når man kun er 158 cm høj, er de ekstra cm en gave fra himlen. :D

Balladen sagde ...

Tænk, jeg synes de er møg fede! Jeg er vild med plateau!

Monce sagde ...

Jeg elsker dem. De er lækre at se på, gå i og giver højde. Det er fedt at de lige hakker en smugke af højden på en høj hæl. Nu er jeg ikke selv så meget til metallic shoes, men jeg er helt vild med dem til højre på billederne.

/Monce

Anonym sagde ...

Hej,
Super lækre sko.
Da jeg kan forstå at du arbejder i en skobutik vil jeg høre om du kender mærket 'I love lipstick' Jeg mener jeg har set mærket i Riis Sko på strøjet.

Hilsen Henriette

Senette sagde ...

Hej Henriette

Jeg kender godt mærket "I love lipstick". Vi har nogle rester i butikken, hvor jeg arbejder, men det er gamle varer og vi kommer ikke til at få noget nyt hjem... Jeg mindes at have hørt, at Jette Riis har opkøbt mærket, men det er langt fra noget jeg er sikker på..

- Jeanette

Anonym sagde ...

Hej igen,

Mange tak for dit svar. Hvad har I tilbage? Jeg leder efter et par støvler fra sidste vinter i sort skind med kilehæl har I stadig den?

Hilsen Henriette

Anonym sagde ...

Hej igen,
Jeg tror jeg ringer til butikken i morgen.

Hilsen Henriette