Tøjkrise, Kings of Leon!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

I morgen drager jeg til hovedstaden sammen med Mia for at besøge Anne - og for at komme til koncert med Kings of Leon!!! :D
I dag er mine problemer så allerede begyndt - for hvad skal jeg have på til koncerten??
Mine overvejelser går helt ned til sådan nogle basale ting, så som hvilke sko? Høje eller flade? Sandaler eller støvler? Øreringe eller ej? Clutch eller skuldertaske?

Derfor har jeg kigget mine "dagens tøj" igennem for at få lidt inspiration, men føler mig stadig på bar bund.. Har I mon nogle spændende idéer? Eller har I evt nogle forslag til nye måder at mixe eller style mit tøj på?

Alt hjælp modtages med kyshånd :D

7 kommentarer:

Camilla sagde ...

Acne flæsekjolen er super fed med læderjakken, men kunne også godt mikses med en denimjakke :)dertil kunne både et par flade sandaler eller et par rå stilletter bruges, og så en omgang rå smykker :)

Fidus sagde ...

Billede nummer to (fra venstre fra oven) er et hit. super fin cowboy-kjole. Dét sæt stemmer jeg for. Og så flade sko - eller nogle med en lille hæl.. ville ikke orke høje sko til sådan en koncert.

Jeg skal også se KOL i morgen, glæder mig helt ekstremt! :)

Har I set dem før?

Dyveke sagde ...

den stribede kjole med blazeren er også cool sammen.. Men klart flade sko - koncerter er trættende i høje hæle! Kan også godt lide cowboykjolen.
God fornøjelse!

Senette sagde ...

Camilla, Acne-kjolen kunne være et meget godt bud ja, det er os længe siden, at jeg har haft den på :)

Fidus, tror desværre, at cowboy kjolen bliver et no-go, for Mia skal vidst også have sin på..
Men jeg glæder mig også mega meget til koncerten, tror det blir alt for fedt. Det er min første koncert med dem, hvad med dig??

Dyveke, ja havde godt på fornemmelsen at høje hæle ville blive trættende :( Men vil lige tage den stribede med i mine overvejelser :)

Fidus sagde ...

årh... det var virkelig en fed koncert :) Hvad synes I?

Det var min tredje koncert med Kings Of Leon (og helt sikkert ikke den sidste) - jeg synes, at de er helt fantastiske.

Hvad endte I med at tage på :) ?

Nå, nu vil jeg hoppe under dynen, har lige taget et koldt bad, synes at det var tiltrængt - der var jo så varmt derinde!!

Senette sagde ...

Fidus, koncerten var rigtig god ja, de spillede de helt rigtige numre :D Desværre stod jeg bare et lorte sted, så jeg kunne slet ikke se op til scenen :(

Jeg endte bare i en sort tubekjole og thank god for det - for det var smadder varmt derinde ja.. Puha!

Fidus sagde ...

Hej igen :)

Jeg er stadig helt høj over koncerten :) Ærgerligt at du ikke kunne se ordentligt, det er virkelig surt, når man ikke kan det... Jeg kunne heller ikke se vildt godt, men det var da til at holde ud. Synes at det var værre at dem der stod bag mig tissede i et glas og sparkede derefter til det, så der kom tis udover alle os der stod i nærheden ;( fatter ikke at folk kan være så dumme/klamme.
Mine sko blev smidt ud da jeg kom hjem, for de var gennemblødt af tis... bvadr. Men kings of leon var så fantastiske at jeg heldigvis godt kunne abstrahere fra det...

:)