Selvbruner til ansigt?

Jeg er angst for selvbrunere og derfor er jeg ret glad for denne fra Natusan, som er nem at påføre og ikke farver så voldsomt. Men sagen er den, at jeg mindes, at en bekendt en gang sagde, at hun med succes brugte denne til ansigtet også, hvilket lyder ret godt, men jeg tør ikke kaste mig ud i det, før flere har sagt god for det.

Så er der nogen af jer andre, som har forsøgt jer med natusan til ansigtet? I såfald, blev resultatet godt?

9 kommentarer:

MAB sagde ...

Jeg prøvede med en, er ikke sikker på det var Natusan, men du skal være sikker på du får smurt det rigtig godt ud, for jeg blev orange rundt om munden, og i kanterne af næsen :P det var dog væk efter 3 dages tid, og jeg var heldigvis væk fra offentligheden, men er man ikke det, er det nok ikke så fedt.

Maria sagde ...

Jeg har prøvet, og synes, det fungerer, hvis jeg blander det op med min almindelige ansigtscreme. Så er det nemmere at fordele og ikke nær så koncentreret.

/Maria
www.garderobeskabet.blogspot.com

Anonym sagde ...

Jeg mener at der findes en fra Natusan specielt til ansigtet. Er dog ikke helt sikker, men man kunne jo kigge efter det :)

Helene sagde ...

Dem som i forvejen er en slags blanding af creme og selvbruner plejer at virke helt fint - hvis du selvfølgelig smører det ordentligt ud. Tag evt en vatping på øjnbrynene og ved hårgræsen bagefter.

Jeg bruger L'óreal Sublime Bronze, som farver rigtig meget - men hvis den smøres ordentligt ud, er den rigtig pæn. Men hvis du ikke er så mege til, at de farver for meget - så ville jeg i hvert fald tage en af dem der er en blanding af creme og selvbruner - som den fra Natusan.

En mindre roman for egentlig at sige - go for it! :D

http://blogalahelene.blogspot.com/

Senette sagde ...

Tusind tak søde piger, for at I gav jer tid til at svare.

Tror at jeg vil kaste mig ud i det her i morgen, for jeg har fri mandag, så hvis det går helt galt, så kan jeg håbe, at farven er forsvundet til på tirsdag :D

Miss Jeanett sagde ...

Jeg synes den er for fed til ansigtet - jeg fik lidt uren hud i nogle dage efter jeg forsøgte en enkelt gang.

Anonym sagde ...

Der findes en version specielt til ansigtet - har nemlig også set den, men dog ikke prøvet. Har selv kun den som du viser billede af :)

Anonym sagde ...

Jeg har bare puttet det i ansigtet og smurt det rigtig godt ud - husk hals og helt ud på ørerne, det sker der ikke noget ved, jeg kan dårligt nok se det :)

Pia C sagde ...

Jeg er vild med denne selvbruner
denne naturlige selvbruner.

Har i prøvet den?