Indianer støvlerHar du fået købt et par indianer støvler eller overvejer du at gøre det, når vejret bliver koldere??
Jeg går selv og leger med tanken om at få mig et par...

8 kommentarer:

Fuglen sagde ...

Altså, jeg kan ikke rigtig finde ud af det.. det er et af de der items, som jeg længe har villet have og når så man står med et par i hånden, så trækker man alligevel på det.. kender du det?

Susie sagde ...

Jeg har selv et par, der dog er lidt højere end dem på billedet og med flere frynser. Jeg fandt dem på TS og de var helt nye. Jeg frygter dagen, hvor de er så nedslidt at jeg må smide dem ud, for jeg er ret vild med dem;)

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Helene sagde ...

Fuglen: Jeg kendet det i hvert fald alt for godt! Jeg er ret vild med dem, men når jeg så står med et par, så ved jeg alligevel ikke rigtig om det er mig og om jeg ville få dem brugt osv. (:

//Lura sagde ...

Jeg skal klart have mig et par til efteråret. Jeg synes de er SÅ fede.

Naja K. Wawrzonek sagde ...

uha, har de disse der hvor du arbejder? :) hvad koster de sorte bagerst?
- Naja

Senette sagde ...

Fuglen, jeg kender det rigtig meget.. Jeg har prøvet alle slags af disse støvler 1000 gange, men har endnu ikke købt nogen, men tror måske også, at det hænger sammen med vejret? Vil meget hellere købe sandaler for tiden :)

Susie, det bekræfter bare at ts er fantastisk :D

Lura, det lyder godt.. Du har måske allerede udset dig et par?

Naja, jeps.. Vi har alle dem der er vist på billederne. Alle støvlerne på det øverste billede er fra Ca'Shott og koster ca. 1000 kr - men de er også lavet af ruskind. De nederste koster kun 300 kr og findes også i sort, hvis det er :)

cecilie Uldbjerg sagde ...

hvilken mærke er de nederste, og hvor kan man købe dem?

Senette sagde ...

De nederste mener jeg er fra "Jette Riis" og hvis Riis butikkerne stadig har dem, så kan de købes der. Ellers kan de købes i Ørnen i Esbjerg, Venini i Aalborg eller Venini i Odense.