Anbefaling af kamera


Jeg skal have mig et nyt digitalkamera her til d. 1, og vil derfor høre, om der er nogle der kan anbefale mig et godt et?
Har forestillet mig, at jeg max vil give 1500 kr...

4 kommentarer:

Tuggie sagde ...

Jeg sværger til min Canon. Synes det er godt i farverne på forhånd og klart + godt til rystelser. Men det er ikke så godt med lys, mørke og sådan. Og den optiske zoom, ikke optimal. Men jeg eeelsker det.
Synes generelt at Canon IXUS serien er ret pålideligt.

Har også haft coolpix fra Nikon, men synes farverne var rigtig triste og dårlig anti shake funktion. Slet ikke imponerende.

Men egentlig vil jeg sige det kommer meget an på dine krav. Hvad du vil bruge kameraet til og så smut ned i en butik som Bingo Foto. De er prisdygtige men ved faktisk noget om det de sælger. De vil kunne anbefale dig noget der passer dine ønsker og krav :)

Senette sagde ...

Åh, jeg er slet ikke god til sådan noget teknik - og jeg ved næsten ikke hvad mine krav er?

Jeg vil bare gerne have et kamera, som tager gode klare billeder? hehe..

Men vil helt sikkert smutte ned i en fotobutik, det ville bare være rart lige at have lidt at gå efter, inden jeg smuttede derned :)

Men jeg vil have canon i baghovedet :D

Kim sagde ...

Et canon ixus is 90 eller 95 er to gode kamera til ca. 1500kr. (hvis du køber det på nettet)
- du skal bare gå ind på edbpriser.dk og sammenligne priser. det kan helt klart betale sig, du har 14 dages fuld retur ret og du sparer et par hundrede kroner ca. i forhold til at købe det i en butik.

Jeg gætter på de to modeller ville været meget fine til dig, hvis du bare bruger det til dagligsdags brug. Har lige anbefalet det til min veninde og hun er meget glad for sit ixus 95IS.

// Kim

charlotte sagde ...

I bund og grund er kameraerne ens - om de hedder Canon, Nikon, Sony, Olympus eller et andet mærke der er kendt for foto og foto gennem mange år.
Så længe du holder dig fra mystiske mærker, som for eksempel sælges til 699,- i Aldi eller noget i denne duer.

Derfor er det ikke forkert at vælge ud fra design og hvordan det føles at have i hånden. For føles det ikke rart for du det aldrig med

Og dette råd fra en der arbejdet med foto, i fotoforretning, til både amatør og proff i mere end 10 år.