Studenterønsker

Min kæreste spurgte mig i går, hvad jeg egentlig ønskede mig, når jeg bliver student (om 23 dage!! :D ) og jeg havde egentlig lidt svært ved at finde på nogle ønsker og så kunne jeg jo lige lave sådan et lille billede til ham, fordi jeg ved, at han alligevel glemmer det, hvis jeg bare fortæller ham det.

Den (nye?) parfume fra DKNY duftede jeg til inde i byen i fredags og synes simpelthen at den dufter så dejligt og frisk og at den er lige mig.

Marguerit halskæden fra Georg Jensen i sølv, har øreringene til og synes bare halskæden er så super flot og smuk.

Jeg har i rigtig længe ønsket mig en Kay Boyesen abe, synes de er så fine og jeg ville elske at have sådan en i mit fremtidige hjem. Da jeg var mindre havde vi dem herhjemme, men eftersom min mor ikke anede, hvilken værdi de havde, smed hun dem ud i tidernes morgen, hvilket hun jo ærger sig super meget over den dag i dag.

Efter jeg har tabt mig en del kg, har jeg fået lidt mindre fede fingre (som dog stadig er ret tykke :P) og dengang jeg startede med at tabe mig, sagde jeg til min kæreste, at når jeg var færdig, ville jeg gerne ha en ring.

Det vil jeg jo stadig gerne, men lige pt. kan jeg slet ikke overskue at skulle tænke på ordentlig mad, oven i eksamnerne og sådan. Men jeg ville rigtig gerne have en helt almindelig og enkelt ring med en lille sten. Så fandt jeg disse to fra Spinning til kun 125 kr stykket - så er det til at overskue hvis jeg, når jeg forhåbentlig har tabt mig mange kg mere, ikke kan passe ringen mere. Jeg er ikke så meget til spinning looket med flere ringe sammen og ville kun bære dem enkeltvis, men det var mere for at vise hvilken stil jeg synes var fin.

Jeg ønsker mig også rigtig meget gavekort til noget wellness, så jeg kan få en ansigtsbehandling eller massage eller andet godt. Det ville være så lækkert :D

Ellers er penge jo altid et hit, når jeg ingen SU får næste måned, ser det ret tørt ud på min konto (hvilket det nok ville ha gjort alligevel :P). Men jeg ville gemme pengene til Skanderborg festival, Grækenland eller til når jeg skal flytte hjemmefra om snart :D ..

Nu vil jeg cykle op til Jeanette, så skal vi til Blåvand, hvor butikkerne har åbent idag :D .. Derude skal vi på en fiskerestaurant, hvor jeg skal spise mig tyk i stjerneskud :D .. Jeg glæder mig allerede.

Ingen kommentarer: