Mors dag

I dag er det jo alle mødres dag og jeg har det lidt sådan, at jeg gider ikke at give en gave, bare for at give en gave. Derfor kom jeg frem til, at jeg ville give min mutti en oplevelse i stedet for - og jeg husker tydeligt, hvor misundelig hun var, da jeg var i London i februar, så derfor skal hende og jeg altså også afsted og jeg takker Ryanair for deres lave priser, som gjorde det muligt for mig at opfylde min mors ønske..
Vi har aldrig været afsted kun hende og jeg alene før, så jeg er sikker på, at vi får en super hyggelig tur sammen :D

Hvad har I andre fundet på at give jeres mødre??

4 kommentarer:

Maria sagde ...

Hvor hyggeligt :) i skal sikkert nok få en kanon tur ;) jeg gav hende noget så kedeligt som en blomst da jeg var ude og besøge hende i fredags. Men dem bliver hun heldigvis glad for, så det er rimelig billigt sluppet ;)

Fuglen sagde ...

Fed gave! Vi fejrer ikke mors dag i min familie - men jeg kan tilføje, at jeg for et par år tilbage var i Paris med min mor og det var fantastisk! Det er helt specielt at være afsted med sin mor helt alene. God tur :-)

~Sine~ sagde ...

Sikke en fin ide med en oplevelse! Vi plejer heller ikke gøre det store ud af mors dag i min familie, men i år har min bror, søster og jeg givet vores mutti sådan et "red-en-mor" morsdagsgave og en buket hjemmeplukkede blomster.

Senette sagde ...

Maria, det får vi helt sikkert ja.. Det lyder godt, at din mor også blev glad :)

Fuglen, ejj.. Glæder mig også bare rigtig meget - og Paris, det lyder slet ikke dårligt.. Der vil jeg os super gerne hen en dag.

Sine, det var da også en rigtig god idé med de buketter :D