Jette Riis vs. Bullboxer

Bullboxer til venstre - Jette Riis til højre

Jeg har lånt nogle sandaler med hjem, og i dag skal jeg så beslutte, om jeg skal have et eller to par af dem og om jeg vil have de sorte fra Jette Riis eller Bullboxer...

Jeg synes, at dem fra Bullboxer er fedest - men de er lidt svære at få på foden..
Jette Riis sandalerne ligner meget de andre, men de er ikke helt så fede - til gengæld er de mere behagelig at have på..

Hvad skal jeg gå efter - udseende eller comfort?

5 kommentarer:

Naja K. Wawrzonek sagde ...

Uha, jeg prøvede også dem fra Bullboxer forleden. Og ja, utrolig underlige at få på foden. Jeg gik lidt rundt i dem i butikken (nærmere 20 min.) og de var faktisk utrolig dårlige at gå i. Synes de gør helt ufattelig ondt at have mellem tæerne. Men hvis det ikke var fordi jeg havde min fornuftige kæreste med mig, som fik mig overtalt til ikke at købe dem, så havde jeg sgu nok gjort det. For det var i Sverige jeg prøvede dem, og derfor ville de jo også blive super billige.
Men synes nu alligevel at du skulle tage dem fra Jette Riis.
Sko der sidder dårligt kan ødelægge ens dag!
Men flotte er de nu altså. :)

Frøken Nør sagde ...

Jeg ville vælge comfort, når det drejer sig om sandaler. Jeg forstiller mig at de "dårlige" bliver endnu dårligere når det bliver rigtigt varmt og fødderne begynder at hæve og sådan. Av!

Senette sagde ...

Åhh.. Jeg valgte altså at være ufornuftig :(

Tog de sorte Bullboxer - men de er faktisk slet ikke så slemme, når man lige får gået i dem. Jeg havde i hvert fald dem på en hel dag uden problemer :D

Helle sagde ...

Hvor er nittesandaler bare flotte.. suk, jeg ville ønske jeg havde nogle penge til sådan et par.

Senette sagde ...

Helle, alle de viste sandaler koster faktisk kun 300 kr :)