Gårsdagens køb

.. eller hvertfald to af dem.Cowboyjakke fra Vero Moda - Tunika fra Modström

I går var jeg jo inde i byen, med Jeanette og Christina, da der var midnatsåbent. Jeg fik brugt mange flere penge end hvad meningen var. Jeg fik købt de to ting på billederne. Synes dog ikke tunikaen kommer helt til sin ret på billedet, den er SÅ fin :D .. Derudover fik jeg købt nogle leggins, en stroptrøje, undertøj - som alt sammen ikke er værd at vise. Fik også købt de sidste fødselsdagsgaver til min kæreste, som har fødselsdag den 7. Dem kan jeg desværre ikke vise, da jeg kunne forestille mig han lurer herinde engang imellem.

I dag har jeg været nede i den frisørsalon, hvor min storebrors kæreste arbejder. Der fik jeg farvet hår (gratis :D - gratis er dejligt!) - som nærmest er blevet sort, det er hvertfald meget mørkt og jeg trænger til noget sol. Men hun skal bruge mig som hårmodel på tirsdag, til langt hårs opsætning og derfor skulle mit hår lige farves, hun bestemte dog farven, da det passede til frisuren jeg skal ha sat. Jeg er egentlig ret tilfreds med det, trods den mørke farve.
I aften står den på hygge med Jeanette og Christina - det glæder jeg mig til :D

3 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg synes hårfarven er super god til dig :)

Mette sagde ...

Prøvede også cowboyjakken for nogle dage siden. Den er SÅ fin, men blev alt for kort til mig. Leder dog stadig efter en lignende. Synes dit nye hår klæder dig.

Mette

Mia K sagde ...

Tusind tak Tina :D

Mette - Just female eller Second female har lavet en der er næsten magen til, til 600 kr. Ærmerne er dog lidt længere og farven er mere lyseblå. Prøv evt. med den :)