Modebazar

Har du for meget tøj i skabet - eller kunne du godt tænke dig noget mere?

Så kunne det måske være noget for dig, at tage til Modebazar på Koldinghus museet enten som sælger eller køber.......?

"ModeBAZAR´en er et arrangement i tilknytning til Koldinghus´ store udstilling:"Stof til eftertanke - bæredygtigt mode på Koldinghus".
Her har du mulighed for at sælge dit brugte designertøj og være med til at skabeopmærksomhed omkring bæredygtighed. Man siger jo, at 2009 bliver det år hvordanskerne virkelig får øjnene op for eksklusiv genbrug - især af tøj.
Har du skabet fyldt med designertøj, sko, støvler, smykker, tasker og børnetøjm.m. så kom til Museet på Koldinghus. Her samles vi for at sælge vores brugte designssamtidig med at vi får et par hyggelige dage i de fantastiske omgivelser.ModeBAZAR´en finder sted i kirkesalen.
I gården på Koldinghus vil der samtidig være en stor FødevareBAZAR hvor kundernekan smage de lækreste fødevarer og shoppe dem med hjem.
Museet kommer til at ose af stemning og shopping i løbet af de 2 dage og vi håber du har lyst til at være med til at gøre det til en stor succes. En stand på ca. 3x3 meter koster kun kr. 500,-. Så skynd dig at tilmelde dig til Dorthe Johannsen på
mail@shopping-bazar.dk"

Ingen kommentarer: