YOU CAN RING MY BEELLL, RING MY BELL


DRAMA drama queens er, hvad mænd er. Selvom det normalt er piger, der bliver sat i den box, så ville jeg nu mene, at drenge kan være det ligeså meget, hvis ikke mere.. Nu hører der jo selvfølgelig en historie med til denne konklusion...

- Fredag aften.. Et par veninder skulle i byen, hvor de skulle mødes med en masse venner. Den ene veninde var dog en smule nervøs for den forstående bytur, da hun vidste at en gammel flamme, som hun ikke var skilt fra i tidernes morgen på den mest venskabeligste måde også skulle i byen, samtidig kom der også en nyere flamme, som ikke var helt glemt endnu.
Så inden kl 22 stod hun midt på gulvet med en halv dåse bajer i hånden og mere råbte end sang med på "you can ring my bell, ring my bell". Så stilen var lagt, da de begav sig ud i det københavnske natteliv. Det går så en del af den flok, som de skulle mødes med og ganske rigtigt, de to drenge er med, med søde søgende øjene.
Som natten gik, kunne hun mærke, at det der ikke var sluttet på bedste fod, slet ikke var sluttet og det samme med den anden. Så en stor ridderkamp begyndte mellem de to rivaler.. Der kom en gammel kamp om pigen op i dem og det helt store drama udspillede sig med snakke udenfor, indenfor og hvor der ellers var ro til at tale deres sag. Pigen der ikke var helt klar i hovedet, valgte at tage dem begge to. Men det skulle hun aldrig have gjort, for da fik drengene så et fælles mål, nemlig hende.. Nu kunne de vende deres vrede mod hende istedet for hinanden.

- Jeg synes bare, at det er en sjov historie, måske skulle man have været der.. Selvfølgelig skulle pigen have taget en anden beslutning og ikke være en around the block pige, men det drama de to fyre kunne skabe på en aften over den samme pige, som i sidste ende går hen og bliver en hadet person i den her sammehæng, har jo bare nydt, at der var to der gad kæmpe om hende. Men det viser også, hvor meget vi piger nogle gange, bare kan udnytte mænd på det helt absurde plan. Måske skabes drama egentlig til fordel for os, så vi kan få det ud af det, som vi gerne vil have.
Jeg er dog overbevist om, at det slet ikke havde være nødvendigt med dramaen, hvis de to bare havde taget det roligt og bare ladet pigen tage sit valg i fred. Pigehjerter smelter jo, når der er nogen, der gider kæmpe for det, men er det det bedst i sådanne sitationer?? Skal der kæmpes??

Ingen kommentarer: