Sko fra MentorMentor laver bare de lækreste sko i de dejligste materialer.. De øverste sko har jeg kig på i en lidt lysere farve og overvejer lidt, om jeg skal købe dem i morgen, og tage dem på til fest på min gamle skole - men ved ikke helt om skoene passer til. Jeg tror nemlig, at jeg tager min Acne kjole med flæser på og de ville være kanont fedt at have et par lækre stiletter på til - men hvilke?
Gladiator sandalerne er også fra Mentor og der er måske lidt sundhedssandaler over dem, men jeg synes, at de er for fede.. Overvejer meget at købe dem i brun, når vejret bliver bedre :)

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Senette. Så fede ting du har fået lagt ud her på bloggen. Ved du, hvor der forhandles sko fra Mentor? - jeg er nemlig osse lidt fancy med dem :)

Senette sagde ...

Tak, det er jeg glad for, at du synes :)

Jeg ved at Ørnen i Esbjerg, Venini i Aalborg og Odense forhandler skoene..

Måske har Jette Riis butikkerne dem også...

Jeg overvejer virkelig også meget seriøst, om jeg skal have fingerne i disse fine sko snart :)

Anonym sagde ...

:) Jeg sidder og overvejer, om de skal blive mine galla sko sat sammen med en buksedragt fra Baum und Pferdgarten, som jeg er ved at købe. Ved du noget om prislejet?

Allervenligst Kirstine

Senette sagde ...

Hej Kirstine.

De hvide koster 1200 kr, prøvede dem faktisk i dag - og de er alle pengene værd.. De er utrolig flotte på, og kan både bruges til bukser og kjoler :D

Anonym sagde ...

Hvad med de brune på dit øverste billede? Er desværre bange for, at Venini i Aalborg ikke forhandler dem - ringede til dem idag - det lå ellers lige så ubesværligt tæt på. Nu er buksedragten købt, så skulle gerne finde nogle sko :)

Senette sagde ...

Altså dem på det øverste billede koster 1200 kr og dem på det nederste kostser 1000 kr..

Hvis de ikke forhandler dem i Aalborg - hvilket de ellers burde, så kan du bare spørge dem, om de ikke kan få sendt nogen fra Esbjerg op til dem.. Det plejer man godt at kunne :)

Men det lyder lækkert med buksedragten :) Jeg drømmer også om at finde en der klæder mig en dag.. hehe

Anonym sagde ...

Det vil jeg lige overveje at gøre så :)

Du havde prøvet de øverste eller hvad? Vil gerne høre om de er normale i størrelsen? Plejer være en ret sikker str. 39, men det er bare træls at få dem sendt evt. fra Esbjerg, og så opdage at de ikke passer. Købte nogle peptoe sko for ca. et år siden, hvor jeg var nødt til at købe en str. 40, fordi min storetå stak ud af hulet på 39'eren - så ikke for smart ud.

Senette sagde ...

Ja, jeg har prøvet de øverste.. Jeg bruger egentlig normalt str 38 i sko, men de fleste sommersandaler som er fremme i år, har jeg faktisk kunne passe i en str 37, og det samme var tilfældet med disse fra Mentor.

Jeg skal på arbejde i morgen, så jeg kan lige prøve og tjekke på computeren, om det virkelig kan passe, at de ikke har skoene i oppe i Aalborg - men ellers, kan du jo bare fortælle dem i butikken, at du ikke har prøvet skoene og derfor ikke 100% ved, om du kan passe skoene, så må det jo være op til dem, om de vil bestille skoene hjem eller ej :)

Anonym sagde ...

Hej :) Kunne du se, om de forhandles i Aalborg? Har fundet en webshop, hvor man kan købe dem, de har den bare kun i en farve. Ved du, hvilke forskellige farver den fås i og hvad modellen hedder?

Senette sagde ...

Yes, Aalborg står til at skulle have begge par..

Jeg ved desværre ikke, hvad modellen hedder.. Men den høje sko har vi der hvor jeg arbejder i en lidt lysere farve end vist på billedet.

Anonym sagde ...

Har været inde på Mentors hjemmeside - de har den i grå og camel. Jeg er nok mest til den grå, så ringer lige og hører - og håber - om de har den i Aalborg.

Tak for svarene.. Kan være jeg skriver igen, hvis de ikke har den i Aalborg :)

Senette sagde ...

Super, jeg krydser fingre for dig :)

Anonym sagde ...

Hej tøser. Kanon fede sko der er fra Mentor, og jeg leder selv efter et par med style nr. W5779, men har ledt over alt, og kan ikke finde dem :( kan i hjælpe mig ?
Hilsen Carina

Senette sagde ...

Hej Carina.

Prøv og skriv en mail til mig på f.iof@live.dk med en beskrivelse af skoen, for så kan jeg lige tjekke i morgen om vi har den sko i butikken eller om det er en vi snart får :)

- Senette