Skiathos + solbriller


Så er billetterne bestilt til min smukke, dejlige ø - Skiathos.. For fanden, hvor jeg glæder mig :D Jeg skal afsted med Mia, Mette og min søster..
Man kan vel allerede så småt begynde at indkøbe de diverse ting til ferien, så som solbriller.. Jeg synes, at de sorte fra Topshop er for grinern, ville elske at have dem på under hele ferien, for Mia ville total hade dem.. Men ellers er de andre par solbriller et meget godt og seriøst bud på, hvilke solbriller jeg skal have til ferien..

2 kommentarer:

Tine sagde ...

Hej Jeanette :-)

En fin blog I har Jer her. Nu er jeg så nået til dette indlæg, og ser de lyserøde fra Topshop.
Da jeg var i London for halvanden måned siden prøvede jeg lige præcis det par, og de sidder altså bare IKKE godt. Men mon ikke du har købt dem hvis du mente de var noget for dig? ;-) Og måske de så sidder godt på dig?

Knus fra Tine (øhhm her i parantesen kunne jeg så skrive Tang, Fætter BR, Lunatoy osv. osv., men mon ikke det er rigeligt nu) :-)

Senette sagde ...

Hej søde Tine :)

Jeg har aldrig fået prøvet nogle af solbrillerne, fandt dem bare på hjemmesiden og følte mig ret inspireret - men de fleste solbriller sidder dårligt på mig, så mon ikke også at disse ville? hehe..
Dog fandt jeg et par helt fantastiske solbriller fra Friis & Company i går - så nu er jeg klar til sommer og sol :D

- og tak for din hilsen..

Vi ses :D