Flotte billeder




Vi kommer mere og mere på plads for hver dag der går, og vi har fjernet mange af de ting, som stod her i huset i forvejen, så nu er der efterhånden ret tomt - især væggene er helt bare og jeg tænkte, at sådan et par billeder kunne være en god måde at forene de gamle møbler med de nye.
 
Så jeg har været på jagt på nettet, og fundet et par stykker, som jeg godt kunne lide - særligt nr 2 synes jeg godt om, så nu skal jeg bare lige have snakket med kæresten og høre om han er enig :) Alle billederne er i øvrigt fundet på Luxoliving, som havde et overraskende stort udvalg...

Min have


 
 
 
Noget af det bedste ved, at vi har købt hus er, at jeg nu har en have... En have som selvfølgelig kræver tid, men også en have som byder på hyggekroge, gode æbletræer og ananaskirsebær. Jeg glæder mig allerede til sommer! :)

Endnu en plantegning

 
Hele weekenden har vi haft huset fyldt med folk - og alle er kommet med deres forslag til, hvordan husets plantegning skal se nu. Jeg må faktisk erkende at mange af forslagene var ret gode og derfor er vi ikke længere sikre på, hvordan huset skal se ud. Så endnu en gang har vi ændret på plantegningen. Hvad synes I om den? Er der nogle ting, som fx ligger mærkeligt i forhold til hinanden eller noget?
 
En anden ting, som vi skal have overvejet er, om tilbygningen skal se helt anderledes ud - men den version får I en anden dag.. I kan se de andre plantegninger her og her :)

Skænk - før og efter


I dag er vi kommet lidt bedre på plads i huset, og det er især i køkkenet, at jeg har fået pakket lidt ud og sat på plads. Skænken var en del af de møbler, som stod i huset, da vi overtog det og den var faktisk en af de ting, som jeg var fast besluttet på at male - men nu hvor det hvide porcelæn er kommet ind på hylderne, så synes jeg faktisk, at den står ret flot i sin naturlige brune farve..
 
Er I ikke næsten enige..? :)

Femina







Imens jeg har huset fuld af folk, som knokler med at få min have fin og køre til og fra genbrugspladsen, så er jeg selv nødsaget til at være på arbejde :( Heldigvis har jeg kun to vagter tilbage, så jeg snart selv kan få tid til at ordne huset, og ventetiden fordriver jeg med lidt hyggelæsning. Feminas guldnummer har ekstra mange sider, så der er nok at læse og se på :)

Ikea badeværelse






Her er endnu et badeværelses billede til min inspirationsmappe. Selve rummet på billedet er ca. på størrelse med det badeværelse, som vi skal bygge. Jeg synes, at der er en dejlig stemning på det viste billede og kan ret godt lide Ikeas skabe til håndvaske, så lige pt er det den her stil, som jeg satser på.

Noget af det, som jeg synes, der er svært i byggeriet er at finde det rette gulv, som passer til vægge, inventar og det hele, så jeg gemmer hundredevis af billeder for ligesom at se de forskellige muligheder.

Lædervarer


Er jeg den eneste, som har en sindsyg svaghed for lædervarer? Forleden gik jeg forbi L'cardas vinduer i Esbjerg og her så jeg de flotteste clutches fra Abaco, og jeg kunne lige forestille mig, hvor bløde og godt de måtte dufte...
 
Jeg gad virkelig, virkelig godt have den bagerste - det kunne måske være et muligt juleønske, nu hvor der kun er to måneder til jul? :)

Samtalekøkken


Lige nu overvejer jeg en helt andet stil til køkkenet, end det som jeg viste her. Det er noget ret andet, end jeg havde regnet med, at jeg kunne lide, men jeg synes faktisk at det sortbejdset eg er ret flot og det er praktisk med skabsvæggen - men gad vide om køleskabet er gemt bag en af lågerne eller hvor det er??

En ting har min kæreste og jeg i hvert fald aftalt, og det er, at vi skal have en køkkenø..

Det viste køkken er fra Kvik og koster lige knap 40.000 kr, men det er ekskl. vask, armatur, hvidevarer, så jeg ved ikke, om det er lidt dyrt? Har virkelig ikke forstand på sådan noget...

Møbler fra huset







Som tidligere nævnt, så lavede vi en aftale med arvingene om, at de bare kunne lade det stå, som de ikke ville have med sig - og jeg har været meget spændt på, hvad der stod tilbage...

Noget af det, er bare noget skrammel, mens meget af det ser jeg mange muligheder i. Jeg er sikker på, at mange af tingene kan blive rigtig fine med lidt maling og ellers hvis de bliver sat sammen med noget andet, kunne det blive rigtig godt. Hvad synes I om møblerne?? :)

Salt, brød og vin


Nu har vi endelig fået nøglen til huset - og vores første indflyttergave lå klar fra "arvingene" med en sød hilsen om, at vi aldrig måtte mangle salt, brød og vin...
 
Det bliver en super travl tid, som jeg går i møde, men jeg glæder mig - meget! :)

Badeværelse inspiration










Nu hvor vi har fået styr på plantegningen, så er det pludselig to badeværelser, som huset skal indeholde. Hvor af det ene badeværelse skal laves i et helt nyt rum og derfor er der helt frie hænder, når det kommer til indretningen.
Jeg har derfor søgt efter lidt inspiraion på nettet, for der er jo meget at tage stilling til. Både om det ene badeværelse skal indeholde fx et badekar, skal man have dobbelthåndvask, lyse eller mørke farver og meget andet. Så nu skal hovedet seriøst lægges i blød...

Har I gode råd eller fif til badeværelse, så skriv endelig :)

Plantegning - the it...


Nu har vi lige kigget på plantegningen igen... og jeg tror, at vi har fat i det helt rigtige nu. Meget mere harmonisk og rigtigt :)

Overvejelse over plantegning


Oprindelig plantegning


Overvejelse 1
Overvejelse 2


Der er ikke længe til, at vi overtager nøglen til vores hus, og vi har derfor mange tanker omkring, hvordan det hele skal se ud. Fordi noget skal der ske....

Huset er kun 99 kvm og derfor vil vi gerne bygge ud. Først havde vi overvejet at bygge ud til højre, hvor værelserne er i forvejen, men så synes jeg altså, at det kommer til at virke lidt for crowded, så nu er vi kommet frem til at bygge ud fra køkkenet, fordi så får man også et dejligt lysindfald i soveværelset.

Der er jo 117 ting, man kan gøre ved sådan et hus, og det optimale ville selvfølgelig være at bygge en 1. sal, men alt tager tid og koster penge, så den idé er ikke så realistisk.

Jeg er selv mest til løsning nr. 2, hvad er I?? Og har I nogle idéer eller kommentarer til det viste? :)

Vintage krave


Som I kan se på mit seneste indlæg, så synes jeg, at det er lidt fint med sådan en krave stikkende ud over en bluse. Forleden fandt jeg så en skjorte i gemmerne, som jeg ikke rigtig har brugt, fordi den er ret stor, men kraven er til gengæld så sød og feminim.

Så nu tænker jeg, om man mon nemt kan klippe i skjorten og lave en form for "halse-disse", som man kan nøjes med at have en under en trøje... Hmm, hvad tror I??

Paris vs. Eames


I går var jeg i Bilka, hvor jeg spottede en Eames look-a-like... Bilkas udgave hed bare Paris og kostede 700 kr, altså et par tusinde til forskel fra den originale. Den hvide udgave er ikke lige mig, men den de havde i helt sort, var faktisk helt fin.
 
Men, hvordan har I det med sådan nogle kopier? Synes I, at det er okay, at de bliver lavet og kunne I selv finde på at købe dem? Eller kunne I for den sags skyld finde på at give 3000 kr for en stol, som jeg kan se, at Eames stolen koster her?

Lagkage


I går havde jeg inviteret mig selv på aftensmad hos mine forældre, fordi de laver verdens bedste kyllingsuppe, som jeg altid craver, når jeg er forkølet...
 
Og oven i det, fik jeg også lokket min mor til at lave lidt dessert til os. Sådan en lagkage er altså total undervurderet, uhm...

Diy: Krukker

(Billeder lånt fra "bare Wunderbar")
 
I de her dage, mens jeg er syg, så får tankerne rigtig frit spil og jeg får lyst til at lave noget kreativt. Heldigvis kom jeg i tanker om, at jeg havde nogle søde krukker liggende fra Søstrene Grene, som jeg havde købt på et tidspunkt sammen med tapen og det mønstrede papir.
 
Så nu vil jeg snart i gang med at lave lige så fine krukker som Wunderbars :)

EDIT: og hvad er min kærestes reaktion på indlægget.....? "Det er da ikke noget, som du har tænkt dig, at vi skal have stående i huset??".. Mænd!


Vil du....?


?